Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ στην Αγία Βαρβάρα για θέματα συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης

Στο επείγον αίτημα του Δημάρχου Γιώργου Καπλάνη κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στον ΟΑΣΑ για επιτόπου επίσκεψη ανώτερων στελεχών του ΟΑΣΑ στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας για συγκοινωνιακά προβλήματα, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού κ. Ιωάννης Σκουμπούρης ανταποκρίθηκε άμεσα.

Ο ίδιος μαζί με τρία Διευθυντικά στελέχη, επισκέφθηκαν  τη Δευτέρα 4 Απριλίου το Δήμο για να λάβουν γνώση από κοντά των προβλημάτων που αφορούν τη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση των κατοίκων.

Ο Δήμαρχος οδήγησε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τους Διευθυντές του Οργανισμού πρώτα στον σταθμό της Αγίας Μαρίνας για να διαπιστώσουν επιτόπου την ανάγκη επιτάχυνσης των διαδικασιών υλοποίησης του σταθμού μετεπιβίβασης.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στη γέφυρα της οδού Στ. Σαράφη,  όπου ο Δήμαρχος τους ενημέρωσε ότι έχει ήδη δημοπρατηθεί το έργο  και πολύ σύντομα θα γίνει η αποκατάσταση και τους ζήτησε να εκπονήσουν μελέτη βελτίωσης του υπάρχοντος συγκοινωνιακού δικτύου.

Ακόμη, στα πλαίσια του αιτήματος για βελτίωση της αστικής συγκοινωνίας στο Δήμο, ο Δήμαρχος μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τους Διευθυντές επισκέφθηκαν στο χώρο του Προφήτη Ηλία το τέρμα της λεωφορειακής γραμμής.

Εκεί αναπτύχθηκε διάλογος με οδηγούς, εργαζόμενους στον ΟΑΣΑ, αλλά και συμπολίτες μας, που χρησιμοποιούν την αστική συγκοινωνία για την εξυπηρέτησή τους όπου καταγράφηκαν οι παρατηρήσεις και οι απόψεις τους.

Τέλος, ο Δήμαρχος ζήτησε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Σκουμπούρη να μεριμνήσει για την αντικατάσταση των παλαιών και φθαρμένων στάσεων σε διάφορα σημεία της πόλης με νεότερης κατασκευής στάσεις, ανεπτυγμένης τεχνολογίας και αισθητικής.

Συμφωνήθηκε από κοινού νέα συνάντηση για την παρακολούθηση της εξέλιξης των ζητημάτων που τέθηκαν.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αγίας Βαρβάρας