Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Ν.Ε.Φ.Ο. “ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ”, χωρίς να λέει το “γιατί”

Η ανακοίνωση παραίτησης του Ν. Σάκκου

Ακολουθεί η ανακοίνωση παραίτησης του Νίκου Σάκκου, προέδρου του ΝΕΦΟ Νικηφόρος, προς στα μέλη ΔΣ:

Κύριοι,

Η ανιδιοτελής ενασχόλησή μου με τον Σύλλογο και η συμμέτοχη μου στην κοινή προσπάθεια για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Αθλητικής δραστηριότητας των Νέων της περιοχής μας ήταν ιδιαίτερα τιμητική.

Η άριστη πορεία του Συλλόγου: Σε 4 χρόνια η Ανδρική ομάδα ανέβηκε  από την Γ Κατηγορία της ΕΣΚΑ στην Α Κατηγορία για πρώτη φορά στην Ιστορία της. Η αγωνιστική άνοδος όλων των Τμημάτων, όλων των ηλικιών, η οποία αντικατοπτρίζεται στις αντίστοιχες βαθμολογίες, καθώς και η επιλογή επί 2 συνεχόμενα χρόνια αθλητών των Ακαδημιών μας, στις μικτές ομάδες της ΕΣΚΑ καθώς και στις αντίστοιχες (ηλικιακά) της Εθνικής,  είχε ως αποτέλεσμα τον διπλασιασμό  των μικρών μας αθλητών.

Η κοινωνική προσφορά μας,  μέσα από Αθλητικές εκδηλώσεις με κοινωνικό χαρακτήρα, είχε ως αποτέλεσμα την αναγνώριση του Συλλόγου  πέρα από την περιοχή μας.

Πιστεύω πως όλα αυτά και αρκετά άλλα, δείχνουν το έργο το οποίο έχει παραχθεί.

Παρόλα αυτά αναγκάζομαι να παραιτηθώ από Πρόεδρος του Δ.Σ.  Η απόφαση μου αυτή πάρθηκε έπειτα από μεγάλο προβληματισμό και σκέψη, είναι δε οριστική και αμετάκλητη. Δεν θα ήθελα δε  αυτή την στιγμή να αναφερθώ στους λόγους της παραιτήσεώς μου.

Αισθάνομαι όμως την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ  στους Προπονητές και στους Αθλητές του ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ για τις προσπάθειες που καταβάλουν.

Ιδιαίτερα  ευχαριστώ  όσους συνεργαστήκαμε εντός και εκτός Συλλόγου, τους Χορηγούς για την οικονομική τους ενίσχυση, καθώς και όλους του Γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στον Σύλλογο μας και σας προτρέπω να τον στηρίξετε.

Με εκτίμηση,
Νίκος Σάκκος