Εγκαταλελλειμένα οχήματα

Λάβαμε από συμπολίτη μας την παρακάτω ηλεκτρονική επιστολή, με αφορμή πρόσφατο άρθρο μας που αφορούσε το όχημα της φωτογραφίας μας που είναι παρατημένο στην οδό Καβάλας στη συμβολή της με την οδό Μήλου.

Με αφορμη το “τετρατροχο σαλονακι” (το οποιο τουλαχιστον σημερα εχει ηδη αποκτησει την ειδικη ενδειξη εγκαταλελειμενου οχηματος απο το δημο) αναρωτιόμαστε για το τι πραγματικα κανει ο δημος μας για τα οχηματα αυτα;

Στον καθετο δρομο απο το “τετρατροχο σαλονακι” στην Καραολη υπαρχουν τουλαχιστον 4 εγκαταλελειμενα οχηματα καποια απο αυτα πανω απο ετος καθως επισης και στην οδο Προβελεγκίου, μια στενη οδο μηκους 3 τετραγωνων με τουλαχιστον 2 οχηματα εγκαταλελειμενα μεχρι και 2 χρονια.

Καποια απο αυτα φερουν πινακιδες ενω καποια αλλα εχουν παραδωσει και αρα λεγοντας ψευδος οτι η ακινητοποιηση του οχηματος εχει γινει σε κλειστο ιδιωτικο χώρο.

Σχετικα με τα εγκαταλελειμενα http://aposirsi.gr/el/abandoned-vehicles Γενικ ριξτε μια ματια επι του θεματος σας παρακαλω τα παραπανω ειναι μολις ενα μικρο δειγμα των εγκαταλελειμενων οχηματων στη πολη μας.