Η Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας «Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ» συμμετείχε στην Αποκριάτικη Γιορτή για τα παραδοσιακά Κούλουμα

Την Καθαρά Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016 και ώρα 11.00 π.μ., η Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας «Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ» συμμετείχε στην Αποκριάτικη Γιορτή για τα παραδοσιακά Κούλουμα, που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας.
Λόγω του «μελαγχολικού» καιρού η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο “Ολυμπιονίκη Μαρίας-Ελένης Κορδάλη” στην οδό Ραιδεστού, όπου όλος ο κόσμος απόλαυσε κρητικές νότες από τους μουσικούς της Ένωσης Θοδωρή Ποθουλάκη (λύρα-τραγούδι),Τριαντάφυλλο Μανωλέμη και Μανούσο Πλυμάκη (λαούτο).
Μέλη από τα χορευτικά τμήματα μοίρασαν απλόχερα
κέφι στον κόσμο ο οποίος με τη σειρά του χάρισε το δυνατό χειροκρότημα του.
Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης αντιπροσωπεία της Ένωσης Κρητών, μοίραζε την εθιμοτυπική φασολάδα & την παραδοσιακή πατατοσαλάτα  στον κόσμο που προσέρχονταν στην εκδήλωση.
Τα μέλη της Ένωσης Κρητών Αγίας Βαρβάρας, δίνοντας για μια ακόμα χρονιά το παρόν στην εκδήλωση για τα Κούλουμα της Καθαράς Δευτέρας ,ευχήθηκαν σε όλο τον κόσμο Καλή Σαρακοστή με Υγεία.
Επικαιροποίησαν δε, τη συνειδητή τους επιλογή, πως θα συνεχίσουν στο δρόμο
της παράδοσης, του εθελοντισμού, της συλλογικής ευαισθητοποίησης και θα συμπαραστέκονται ακούραστα και με προθυμία σε κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις της πόλης.
Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας ”Η Μεγαλόνησος”