Χοροεσπερίδα Ένωσης Κρητών: Κέφι, χορός, χωρατά, ποτό, καλό φαγητό και μουσική με τραγούδια της λεβεντογέννας Κρήτης

Όταν η χρονιά δεν έχει φύγει ακόμα και μετράμε τρεις βδομάδες για την αλλαγή της και η Ένωση Κρητών της πόλης μας “Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ” έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει περίπου 50 εκδηλώσεις μέσα στο 2022, τότε οι άνθρωποι του Δ.Σ. είναι πλέον κοντά, στο να χαρακτηριστούν “υπεράνθρωποι”.

Εκδηλώσεις επιπέδου και διαφορετικών αντικειμένων, όλες πετυχημένες και όλες αξιοπρόσεκτες.

Αποστολές και βοήθεια στους σεισμόπληκτους στην μάνα Κρήτη. Ημερίδες για καυτά κοινωνικά θέματα. Παρουσιάσεις Βιβλίων. Καλεσμένοι  σε εκδηλώσεις δήμων και Φορέων εντός και εκτός Αττικής. Συνεστιάσεις. Χορευτικές σχολές. Εμφανίσεις σε όλες τις Εθνικές  και τοπικές γιορτές και επετείους. Συμμετοχή σε εθελοντικές αιμοδοσίες και άλλες κοινωνικές δράσεις. Προσκεκλημένοι από Ναούς σε λιτανείες εικόνων με τιμητικά αγήματα. Συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές και άλλες παρουσιάσεις…

Όταν απαριθμείς τις δραστηριότητες και σίγουρα κάποιες δεν αναφέρονται,  τότε κανείς δικαιούται να αναρωτηθεί: “από τι κράμα είναι φτιαγμένα τα άτομα της διοίκησης της Ένωσης”;

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε εχθές βράδυ, Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022, στην πετυχημένη χοροεσπερίδα της, στο Κρητικό κέντρο ΑΟΡΗ.

Η αίθουσα γεμάτη από φίλους και μέλη της.

Κέφι, χορός, χωρατά, ποτό, καλό φαγητό και μουσική με τραγούδια της λεβεντογέννας Κρήτης, συνέθεσαν σχεδόν το απόλυτο της διασκέδασης και λίγων ευχάριστων ωρών (στις δύσκολες εποχές που περνάμε) και που οι Κρητικοί δίνουν απλόχερα σε όποιον τους πλησιάσει και έχει καλές προθέσεις.

Αποφεύγουμε να αναγράψουμε ποιοι παρέστησαν διότι είναι βέβαιο πως θα παραλείψουμε αρκετούς. Έτσι κι αλλιώς στην αίθουσα δεν ξεχώριζαν Βουλευτές, Υπουργοί, Πρόεδροι Ομοσπονδιών, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι Φορέων.

Όλοι ήταν εκεί, όλοι ήταν μαζί, όλοι πέρασαν καλά, όλοι ήταν ΕΝΑ!!!

Αποφεύγουμε επίσης να γράψουμε πως ήταν η τελευταία φετινή εκδήλωση της Ένωσης, όπως έχει ανακοινωθεί, διότι παραφράζοντας τον René Goscinny, “Είναι “τρελοί” και απρόβλεπτοι αυτοί οι Κρητικοί…”