Ολοκληρώνεται ο στολισμός της πόλης, από συνεργεία εργαζομένων στο δήμο

Σε μία χθεσινοβραδινή βόλτα από τις πλατείες του δήμου μας, φωτογραφίσαμε τα διακοσμητικά που έχουν τοποθετηθεί σε αριθμό αυτών, ενώ υπολείπονται ακόμα κι άλλες για να υπάρχει γιορταστικό χρώμα σε όλες τις περιοχές του δήμου μας.

Ο στολισμός του τρίγωνου του Ηρώου Πολυτεχνείου στον κόμβο είναι πολύ καλός, ενώ ο απλός στολισμός της πλατείας Προφήτη Ηλία, με το καραβάκι μπροστά στις λίμνες, ο πλέον Ελληνικός και παραδοσιακός είναι κάτι το ξεχωριστό.

Η πλατεία Παναγίας Ελεούσας παρά τα πανάκριβα διακοσμητικά είναι απρόσωπη, χωρίς να υπάρχει μεταξύ τους κάποιο “δέσιμο”, απλά μπούγιο και φωτάκια, με εξαίρεση το δενδράκι, όταν ανάψουν, σε ειδική εκδήλωση, αργότερα αυτόν τον μήνα.

Η πλατεία Δημοκρατίας προς το παρόν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, απλά με τη φάτνη που επί χρόνια στήνονταν στον κόμβο Ελ. Βενιζέλου και Μεγ. Αλεξάνδρου. Χωρίς κάτι το ξεχωριστό και το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Επισημαίνουμε τα γιορταστικά σκοτάδια στο Κέντρο Λόγου και Τέχνης “ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ ΑΡΒΕΛΕΡ”. Ούτε ένα λαμπάκι στην πρόσοψή του ή σε κάποια δένδρα του κήπου του. Ελπίζουμε ο δήμος να φροντίσει σχετικά.

Επίσης ξαναγράφουμε για τη δεξαμενή στο άλσος ΜΗΤΕΡΑ, που ΜΟΝΟ μία χρόνια άναψε ο θαυμάσιος φωτισμός της με το σήμα της πόλης μας, ορατός από μακριά και απ΄ ότι φαίνεται δύσκολα θα ανάψει κι εφέτος.

Μακάρι να πέσουμε έξω, γιατί είναι ακριβός ο συγκεκριμένος διάκοσμος και άναψε μόνο λίγες εβδομάδες το 2020, χωρίς κανένας να δίνει εξηγήσεις και να αναλαμβάνει τις όποιες ευθύνες, για το τι συνέβη και είναι εκτός λειτουργίας από τότε…