Η ΑΠΕ 1 – 1 με τον ΑΓΙΑΞ Ταύρου, παραμένει πρώτη μόνη – Θα μπορούσε να είχε ξεφύγει

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπυ μεταξύ της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ και του ΑΓΙΑΞ Ταύρου με σκορ 1 – 1, το πρωί της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου στο γήπεδο στα Ριμινίτικα.

Παρ΄ ότι η ομάδα του Ταύρου είχε ελαφρώς την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο παίζοντας δυνατά, η ΑΠΕ ήταν η ομάδα που προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 10ο λεπτό με σουτ του Καραδήμα.

Δεν πρόλαβαν να τελειώσουν οι ζητωκραυγές όμως των οπαδών της στις εξέδρες και ο ΑΓΙΑΞ με τη σέντρα ισοφάρισε, με μακρινό σούτ από το κέντρο του γηπέδου.

Η μπάλα ξεγέλασε τον τερματοφύλακα των γαλανόλευκων ο οποίος είδε απλά το τόπι να καταλήγει στα δίκτυα του.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με την μπάλα και τις ομάδες να έχουν μοιρασμένες καλές στιγμές.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΠΕ μπήκε στο γήπεδο ποιο αποφασισμένη και δημιούργησε μάλιστα και δύο καλές ευκαιρίες να σκοράρει και να κερδίσει το ματς, ειδικά όταν για ένα διάστημα έπαιζε με παίκτη περισσότερο μετά από αποβολή παίκτη του ΑΓΙΑΞ.

Μετά και το σημερινό αποτέλεσμα η ΑΠΕ συνεχίζει να είναι πρώτη, μόνη και αήττητη μετά από οκτώ αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Α ΕΠΣΑ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

  1. ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ……18
  2. ΧΑΛΑΝΔΡΙ………………….17
  3. ΣΟΥΡΜΕΝΑ……………….16
  4. ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ…………..13

Σημειώνουμε πάντως πως οι υπόλοιπες τρεις ομάδες στην κορυφή της βαθμολογίας έχουν κάνει ρεπό, ενώ η ΑΠΕ θα έχει την μεθεπόμενη αγωνιστική και αυτό είναι υπέρ τους.

Την επόμενη Κυριακή η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ παίζει εκτός έδρας με τα ΣΟΥΡΜΕΝΑ, η οποία βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πίσω της.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Τζωρτζακάκης, Μαζμανίδης (76′ Πατσατζόγλου), Κρητικός, Μπάκας Αλ., Μπίκος, Κυβέλος, Σωτηρόπουλος (58′ Τουφεξίδης), Κατσικογιάννης, Καραδήμας, Γκουτίδης (82′ Μπάκας Π.), Κοπανάς (76′ Κέσκος)

* Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023, στην “ΕΠΑΥΛΗ” στο Χαϊδάρι θα διοργανώσει η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ την ετήσια χοροεσπερίδα της.

Τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί οπαδοί και φίλοι της ΑΠΕ, περισσότεροι από κάθε άλλη φορά εφέτος, μεταξύ των οποίων οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Μιχάλης Γιάγκας, Σταυρούλα Μπαντούνα και Νίκος Πιερακέας.