“ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑΣ 2022” με τα όλα της στην Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας

Εχθές βράδυ Σάββατο 15 Οκτωβρίου, στην Ένωση Κρητών της πόλης μας, πραγματοποιήθηκε η “ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑΣ 2022”.

Ήταν πέμπτη δραστηριότητα – εκδήλωση της Ένωσης στο διάστημα μίας εβδομάδας και ακολουθεί η σημερινή συμμετοχή στην αιμοδοσία στον Ι. Ν. του Προφήτη Ηλία.

Παρακάτω δημοσιεύουμε κείμενο του Προέδρου της Ένωσης κ. Παντελή Πρεντάκη, ο οποίος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης και φίλους διοργάνωσαν τη χθεσινή βραδιά.


“Ξεκινήσαμε πριν από 15 ημέρες την προετοιμασία μιας ακόμα εκδήλωσης μας, της Γιορτής Τσικουδιάς!

Κλείσαμε 24 ώρες άυπνοι, ώστε να είμαστε έτοιμοι για την υποδοχή των φίλων και των μελών μας.

Από τις 9 χθες, δημιουργήθηκε μια εξαιρετική παρέα, που συνολικά άγγιξαν τα 300 άτομα. Μέχρι τις 4.30 το πρωί στο σύλλογο διασκέδασαν και χόρευαν πάνω από τους 70 άτομα.

Τρεις καταπληκτικοί καλλιτέχνες μα πρωτίστως εξαίρετοι άνθρωποι, ο Μιχάλης Γρινιεζάκης, ο Μάνος Χρηστάκης και ο Μιχάλης Λυδάκης μας κράτησαν καθηλωμένους στην ομορφιά της κρητικής μουσικής και όχι μόνο…

Προσωπικά έζησα ένα από τα καλύτερα γλέντια της ζωής μου και μάλιστα χωρίς σταγόνα αλκοόλ!

Ευχαριστούμε όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους, ζητούμε συγνώμη που η εστία μας για μια ακόμη φορά έδειχνε μικρή για το πλήθος του κόσμου που προσήλθε, απολογούμαστε για τις όποιες ατέλειες, Ευχαριστούμε όσους κατανοούν τα λάθη μας που προκύπτουν μέσα στον αγώνα μας…

Προσπαθήσαμε να χαρίσουμε μιαν όμορφη βραδιά και μας χαρίσατε μια αξέχαστη βραδιά και προφανώς (επιτέλους!) έναν ήσυχο ύπνο… γεμάτο νέα πια όνειρα που ίσως τα κάνουμε κι αυτά πραγματικότητα!!!

ΠΡΕΝΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ”