Τηλεφωνικό γκάλοπ διενεργείται τις τελευταίες ημέρες στην πόλη μας

Τηλεφωνικό γκάλοπ διενεργείται τις τελευταίες ημέρες στην πόλη μας από κάποια εταιρεία, απροσδιόριστο όμως με τίνος εντολή.

Αρκετοί εικάζουν πως η έρευνα γίνεται από το περιβάλλον του δημάρχου κ. Μίχου, αφού οι περισσότερες ερωτήσεις περιστρέφονται γύρω από το πρόσωπό του και το έργο του κατά την τρέχουσα δημοτική περίοδο.

Η διενέργεια ερευνών έχει επικρατήσει τις τελευταίες δεκαετίες και τα αποτελέσματα αυτών, είναι χρήσιμα εργαλεία στα χέρια των επιτελείων κομμάτων και αυτοδιοικητικών παρατάξεων.

Ορισμένες ερωτήσεις απαντώνται εύκολα και άλλες με σχετική δυσκολία αφού οι ερωτώμενοι πρέπει να απαντήσουν με ένα ΝΑΙ ή  ένα ΟΧΙ, χωρίς άλλη εναλλακτική επιλογή.

Ορισμένες από τις ερωτήσεις αφορούν την κατάσταση στο δήμο μας και την καθημερινότητα του πολίτη, σε θέματα καθαριότητας, δημοτικών υπηρεσιών, πράσινου, ΚΕΠ, θεμάτων υγείας κ.ά. και εάν σήμερα η πόλη μας σε αυτά είναι καλύτερη ή χειρότερη από το παρελθόν.

Επίσης υπάρχουν ερωτήσεις σχετικά με την αντιπολίτευση και τον ρόλο της και εάν τυχόν καλυτέρευση του δήμου, έγινε και με τη δική της συνεισφορά.

Ακόμα υπάρχουν ερωτήσεις που αφορούν τον τρόπο ενημέρωσης των πολιτών για τις δραστηριότητες του δήμου.

Στις ερωτήσεις υπάρχουν ακόμα εκείνες που αφορούν την αξιολόγηση των επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ.κ. Καπλάνη, Γιάγκα, Βασιλάκο και ειδικότερες που αφορούν πως ψήφισε ο ερωτώμενος στις προηγούμενες εκλογές (Βουλευτικές και Αυτοδιοικητικές) και τι θα ψήφιζε τώρα εάν διεξάγονταν εκλογές.

Η τηλεφωνική έρευνα διαρκεί κατά μέσο όρο δέκα με  δεκατρία λεπτά της ώρας.