Gymnastics Δυτική Ένωση Αγίας Βαρβάρας – Δελτίο τύπου

Gymnastics Δυτική Ένωση Αγίας Βαρβάρας

❗ Δελτίο τύπου ❗

“ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΥΤΙΚΉ ΕΝΩΣΗ Αγίας Βαρβάρας”

📍ΜΕ μεγάλη επιτυχία και σε ένα κατάμεστο γήπεδο από θεατές πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γιορτή – επιδείξειςαπο το νεοσύστατο σωματείο της Πόλης μας “Αθλητικος Όμιλος Δυτική Ένωση Αγίας Βαρβάρας”σε συνεργασία με τα τμήματα “Ρυθμός κ κίνηση” του τομέα Άθλησης του Δήμου Αγίας Βαρβάρας που υλοποιούνται ταυτόχρονα.
📍ΟΙ εκπληκτικές χορογραφίες με τα προγράμματα της Ενόργανης, Ακροβατικής, Ρυθμικής, Αεροβικής Γυμναστικής καθήλωσαν τους θεατές που με το χειροκρότημά τους επιβράβευσαν τις προσπάθειες των παιδιών.
📍 Επιτέλους το γήπεδο γέμισε μετά 2 χρόνια εμπόδια, με ελπίδα, χαμόγελα, χαρά, μουσική και εκπληκτικές εκτελέσεις δύσκολων κ εντυπωσιακών ασκήσεων κ σχημάτων.
📍 Τη παράστασή έκλεψαν το αρχάριο τμήμα Ενόργανης Γυμναστικής Ρυθμός κ κίνηση Δήμος Αγίας Βαρβάρας με το πρόγραμμά τους “Σερφαροντας στα κύματα”
Αγόρια κ κορίτσια της πόλης μας ηλικίας 5 έως 7 χρονών μέσα σε μόλις λίγους μήνες μαθημάτων παρουσίασαν ένα όμορφο θέαμα με ένα δυνατό παιδαγωγικό μήνυμα.
📍 Το τμήμα της Ακροβατικής κ Ενόργανης Γυμναστικής “ΔΥΤΙΚΉ Ένωση Αγίας Βαρβάρας “

Με το πρόγραμμά τους

“Ανήσυχο πνεύμα – Restels spirit” εκτελεσμενο από 20 υπέροχα κορίτσια έλαμψε καλλιτεχνικά στην εκδήλωση.
Ένα πρόγραμμα υψηλού πολιτισμού σε χορογραφία Όλγα Νυστάζου, Αλεξάνδρα Μπουτσικάκη κ σκηνοθεσία Νίκος Λαζαρακόπουλος.


📍 Την εκδήλωση τίμησε με τη παρουσία του ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αγίας Βαρβάρας κ. Βόσσος Βασίλειος, ο οποίος παρέλαβε την τιμητική πλακέτα προς τον Δήμαρχο της πόλης μας κ. Μίχο Λάμπρο.
Ο Δήμαρχος βραβεύτηκε για την προσφορά του στο Αθλητισμό της πόλης της Αγίας Βαρβάρας καθώς και της πολυδιάστατης δραστηριότητάς του στο χώρο του Αθλητισμού εν γένει.
📍 Ακόμη ο Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Δυτική Ένωση Αγίας Βαρβάρας, Θεόφιλος Σοιλεμεζίδης τίμησε με ειδική πλακέτα τον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αγίας Βαρβάρας κύριο Βόσσο Βασίλειο για τη προσφορά του στον Αθλητισμό του Δήμου της Αγίας Βαρβάρας επί σειρά ετών και με τεράστια οικογενειακή παράδοση.
📍 Ιδιαίτερη στιγμή υπήρξε η αναγνώριση στο πρόσωπο του Συμβούλου του Δημάρχου κ. ΜΑΤΆΚΗ ΝΤΈΜΗ ως καθηγητή Φυσικής Αγωγής για την προσφορά του στην Ελληνική Νεολαία και για την προσφορά του στον Αθλητισμό της πόλης ως αθλητής, προπονητής κ παράγοντας επί σειρά ετών.
📍 Οι επιδείξεις έκλεισαν με την απονομή ειδικού μεταλλίου – κύπελλο σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους κ την προσπάθεια τους στις προπονήσεις όλου του έτους.
📍 Ιδιαίτερη έκπληξη ήταν η αθρόα προσέλευση του κόσμου της Αγίας Βαρβάρας και η μεγάλη υποστήριξη που έδωσαν με το χειροκρότημά τους κ την επιβράβευση όλων των προσπαθειών.
📍 Συγχαρητήρια στους γονείς των αθλητών κ αθλητριών των τμημάτων Ενόργανης, Ακροβατικής, Ρυθμικής κ Αεροβικής Γυμναστικής που συμμετείχαν στην εκδήλωση.