Μαρία Παπαδάκου: “Ηχηρό μήνυμα ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα αλλαγής είναι δυνατό και έτοιμο να μπει στη μάχη για ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα μας”

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη μεγάλη προσέλευση όλους όσους ανταποκρίθηκαν στη χθεσινή εκλογική διαδικασία, δίνοντας με την παρουσία και την ψήφο τους ένα ηχηρό μήνυμα ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα αλλαγής είναι δυνατό και έτοιμο να μπει στη μάχη για ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα μας.

Επίσης, ένα μεγάλο και θερμό ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλους εσάς που αναγνωρίσατε την προσφορά μου, με τιμήσατε και με ψηφίσατε, δίνοντας μου τη δυνατότητα να βρίσκομαι για άλλη μια φορά στο συντονιστικό της τοπικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ – Κίνημα αλλαγής Αγίας Βαρβάρας αλλά και τη δεύτερη θέση στο να εκπροσωπήσω το κίνημα στο συνέδριο. Σας διαβεβαιώνω ότι θα διεκπαιρεώσω με τον καλύτερο τρόπο τη δυνατότητα που μου δώσατε.

Ευχαριστώ πολύ, την πρόεδρο και τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής αλλά και τους εθελοντές που βοήθησαν σε όλη την εκλογική διαδικασία από τις 6:30 το πρωί, μέχρι και την επόμενη ημέρα τα ξημερώματα.

Τέλος θέλω να συγχαρώ όλους τους συνυποψήφιους μου, εκλεγέντες και μη και να ευχηθώ αυτό το πρώτο βήμα στη νέα μας σελίδα να φέρει μόνο άνοδο και επιτυχίες!!

Μαρία Παπαδάκου