Υπάρχουν ζητήματα προς επίλυση μεταξύ δήμου και σχολικής κοινότητας του Α Λυκείου, για το θέμα του Γυμναστηρίου του Σχολείου

Όπως γράφαμε από την προηγούμενη εβδομάδα, εχθές Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση δήμου και σχολικής κοινότητας του Α  Λυκείου της πόλης μας, μετά από αίτημα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου, με αντικείμενο συζήτησης το Κλειστό Γυμναστήριο του Λυκείου, το οποίο επί εβδομάδες είναι κλειστό για τους μαθητές.

Ο δήμος αποφάσισε σε αυτό να στεγάσει και να λειτουργήσει ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ, πράγμα που σημαίνει πως πλέον το γυμναστήριο του σχολείου δεν θα είναι αποκλειστικό για τους μαθητές, ενώ έχουν δημιουργηθεί προβλήματα όσον αφορά το μάθημα Φυσικής Αγωγής, όλο αυτό το διάστημα, όπως έχουμε γράψει επανειλημμένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Σύλλογος Γονέων επρόκειτο να ζητήσει στη χθεσινή συνάντηση, χρονοδιάγραμμα και τρόπο λειτουργίας του, ενώ δεν αποκλείεται να πρότεινε και λύσεις προκειμένου να ξεπεραστούν άμεσα τα προβλήματα που έχουν προκύψει όλο αυτό το διάστημα, σε βάρος των μαθητών.

Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουμε προς το παρόν. Πιστεύουμε πάντως πως θα υπάρξει ανακοίνωση από το Σύλλογο Γονέων, με την οποία θα ενημερώνει τους Γονείς των μαθητών για την κατάσταση, τις προτάσεις και τις αποφάσεις που πάρθηκαν, εάν πάρθηκαν τελικά, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, εχθές το μεσημέρι, στη Δημαρχία.

Επίσης φανταζόμαστε πως και ο δήμος οφείλει να ενημερώσει τον κόσμο σχετικά με τι σκέπτεται και πως θα λειτουργήσει στο χώρο του σχολείου, το γυμναστήριο του δήμου.

Πάντως εάν κρίνουμε από την έως τώρα κατάσταση, φαίνεται να υπάρχουν ζητήματα προς επίλυση μεταξύ δήμου και σχολικής κοινότητας του Α Λυκείου, για το θέμα του Γυμναστηρίου.