Επανατοποθετήθηκε ο καθρέπτης μετά δύο μήνες – Προγραμματίζεται εκδήλωση με ευκαιρία του γεγονότος!!!

Πληροφορηθήκαμε πως θα πραγματοποιηθεί πολιτιστική εκδήλωση, πιθανόν συναυλία με πολύ γνωστούς ερμηνευτές, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, με αφορμή την επανατοποθέτηση καθρέπτη ελέγχου κυκλοφορίας, μετά από ένα δίμηνο από τότε που είχε εξαφανιστεί, στη διασταύρωση Χανίων και Ηρακλείου και πρόσφατα μάλιστα ο στύλος χρησιμοποιήθηκε για την ανάρτηση αφίσας θεάτρου σκιών.

Η επιτυχία της επανατοποθέτησης  καθρέπτη πρέπει να γιορταστεί δεόντως και επιτροπή που συστάθηκε, ήδη έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για το άρτιον της εκδήλωσης.

Στην όλη εκδήλωση θα προταθεί να συμμετάσχει όπως πληροφορηθήκαμε και γνωστό ψητοπωλείο,  το οποίο πέφτει συχνά “θύμα” των τροχαίων που συμβαίνουν στο σημείο αυτό και επανειλημμένα οχήματα μετά τις συγκρούσεις τους, έχουν βρεθεί στο χώρο του, προσφέροντας σουβλάκια και μπύρες στους συμμετέχοντες στον γιορτασμό.

Σημειώνουμε πως η επιλογή του χώρου είχε δύο κίνητρα.

Το πρώτο επειδή στη γωνία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής, συμβαίνει να επανατοποθετήθηκε ο καθρέπτης και το δεύτερο διότι ο δήμος δεν έχει προγραμματίσει ΚΑΜΙΑ πολιτιστική εκδήλωση στα πλαίσια των “ΓΙΟΡΤΩΝ ΠΟΛΗΣ 2021” στην κάτω Αγία Βαρβάρα, πλην εκείνης στην πλατεία 19ης Μάη, με αφορμή την Αναγέννηση του Μνημείου που υπάρχει εκεί…

Προβλέπεται ξέφρενο γλέντι μέχρι πρωίας!!!