Συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ με την ισχυρή δύναμη και προστασία της Αστυνομίας, από το πρωί κόβει το ηλεκτρικό ρεύμα από κατοικίες συμπολιτών μας

Πολυμελές συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ, κάτω από την ισχυρή δύναμη και προστασία της Αστυνομίας, από το πρωί κόβει το ηλεκτρικό ρεύμα από κατοικίες συμπολιτών μας, λόγω χρεών αυτών προς την ηλεκτρική εταιρεία, χωρίς όμως να χρειαστεί να παρέμβει, αφού δεν έχει προκληθεί κανένα επεισόδιο.

Ορισμένοι συμπολίτες μας όταν η ΔΕΔΔΗΕ έφτανε στα σπίτια τους, τους έδειχναν πληρωμένους λογαριασμούς ή διακανονισμούς που εμφανίζονταν  ενήμεροι, αλλά από λεπτομέρειες η εταιρεία προχωρούσε σε διακοπές.

Άλλος συμπολίτης μας δείχνοντας το συμβόλαιο που έχει νοικιάσει κατοικία το 2018, του ζητούν χρωστούμενα, όπως υποστηρίζει, από τον προηγούμενο ενοικιαστή του σπιτιού. Πήγε όπως έλεγε στη ΔΕΔΔΗΕ στο Περιστέρι αλλά λόγω των μέτρων για τον covid-19, του είπαν πως μέσω email, να περιγράψει το πρόβλημα.

Η ΔΕΔΔΗΕ παρενέβη και έκοψε το ρεύμα από κατοικίες στην οδό Ηπείρου, Στ. Σαράφη, Υψηλάντη, Κρήτης, Π. Π. Γερμανού και συνεχίζει έως αυτήν την ώρα την αποστολή της.

Στην πόλη μας έφθασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. κ. Χαρά Καφαντάρη και συνομίλησε με τον επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης, για την αναγκαιότητα τόσο ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Μαζί της ο π. Δήμαρχος κ. Καπλάνης και η δημοτική σύμβουλος κ. Πετράκου.

Κάτοικοι στο θέαμα του κομβόϊ των οχημάτων της ΔΕΔΔΗΕ και ΕΛΑΣ, δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους.

Η συγκοινωνία διακόπηκε μάλιστα για αρκετή ώρα στην Στέφανου Σαράφη, ενώ ένας από τους κατοίκους διαμαρτυρήθηκε για την μεγάλη αστυνομική δύναμη έξω από το σπίτι του.

Το γεγονός της παρέμβασης και  πραγματοποίησης της επιχείρησης αυτής, έρχεται μόλις λίγες ώρες από το δελτίο τύπου του δήμου, με το οποίο γνωστοποιούσε την επανασύνδεση νοικοκυριών με το ηλεκτρικό ρεύμα που τους έχει κοπεί, λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών…