Σοφία Κοσμίδου για την κατάσταση εξωτερικά του ΚΕΦΑ: “Δεν πίστευα στα μάτια μου, με αυτό που αντίκρισα”

Λάβαμε από την Δημοτική Σύμβουλο και π. Αντιδήμαρχο της πόλης μας κ. Σοφία Κοσμίδου, το παρακάτω κείμενο, που έχει να κάνει με την απαράδεκτη κατάσταση που υπάρχει στην εξωτερική πλευρά του ΚΕΦΑ, λίγα εκατοστά από τα παράθυρα του Κέντρου.

Η κ. Κοσμίδου επισκέφτηκε το χώρο και ζητάει από τους αρμόδιους να προχωρήσουν στην άμεση καθαριότητα και απολύμανση του χώρου.

Το κείμενο της κ. Κοσμίδου έχει ως εξής:

“Κύριε Βαμβακόπουλε καλησπέρα, διαβάζοντας χθες το άρθρο σας για το ΚΕΦΑ περί “χολέρας”, “πανούκλας”, “χωματερής” και λοιπά, θεώρησα ότι υπερβάλλετε, το γιατί θα το εξηγήσω στη συνέχεια.

Πήγα λοιπόν σήμερα και ειλικρινά δεν πίστευα στα μάτια μου με αυτό που αντίκρισα.

Ίσως να ήσασταν και επιεικής στους χαρακτηρισμούς σας.

Γιατί!!! Το συγκεκριμένο σημείο και όχι μόνο το έχω καθαρίσει κατ΄ επανάληψη. Είχα επιμεληθεί για το βάψιμο του ΚΕΦΑ του περιπτέρου που χρησιμοποιούσαν κάποιοι για τουαλέτα και γενικώς όλης της πλατείας. Αυτό που είδα σήμερα είναι απαράδεκτο θα πρέπει να αλλάξει η εικόνα, “ΧΘΕΣ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ”.

Ότι το ΚΕΦΑ είναι κλειστό λόγω κορωνοϊού δεν μου λέει απολύτως τίποτε.

Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν εκεί, περνούν από κει παιδιά και παίζουν στο χώρο.

Εύκολο είναι να αρχίσω να κατηγορώ, δεν θα το κάνω όμως, γιατί δεν υπάρχει στο DNA μου, απλά θα “παρακαλέσω” τους αρμόδιους να επιληφθούν άμεσα για την αποκατάσταση της καθαριότητας και να απολυμάνουν το χώρο οπωσδήποτε “χθες όχι αύριο”.

Σοφία Κοσμίδου
Δημοτική σύμβουλος
Πρώην αντιδήμαρχος