Χαρταετοί ψηλά στον ουρανό, στα δένδρα, κωλοτούμπες, ζύγια και ουρές

Ο καιρός έχει αποδειχτεί έως τώρα σύμμαχος στις προσπάθειες συμπολιτών μας, να πετάξουν αετό σε διάφορα σημεία της πόλης μας, σήμερα καθαρή Δευτέρα.

Μικροί και μεγάλοι, όχι πάρα πολλοί όμως, έχουν φτάσει στα καλύτερα σημεία, πλην του βουνού που συγκεντρώθηκαν οι περισσότεροι, για να δουν τους κλασικούς χαρταετούς τους και άλλους διαφορετικής κατασκευαστικής τεχνοτροπίας, να πετάνε ψηλά.

Άλλοι το πετυχαίνουν και άλλοι τους ξεμπλέκουν από τα κλαδιά δένδρων, αφού λίγη άπνοια, μια κωλοτούμπα και ο χαρταετός τους βάζει σε περιπέτειες…

Διόρθωση στα ζύγια, λίγη ουρά ακόμα και ξαναπροσπαθούν.

Αρκετοί έχουν προτιμήσει το χώρο πάνω από το Α΄ Γυμνάσιο, κάτω από τα Νταμάρια, όπου το αεράκι βοηθάει τις προσπάθειες τους.

Άλλοι έχουν επιλέξει τον χώρο της Αποστολικής Διακονίας, πίσω από το σούπερ μάρκετ και οι συνθήκες είναι ιδανικές, παρ΄ ότι ένα δένδρο στο οικόπεδο είναι παγίδα για τους αετούς τους.

Οικογένεια νεαρών ατόμων με τα παιδάκια τους πήγαν στο χώρο της Αγίας Μαρίνας και πέτυχαν να σηκώσουν ψηλά τον πλαστικό αετό τους τερματίζοντας την καλούμπα.

Παρέα νεαρών συμπολιτών μας επέλεξε το Άλσος “ΜΗΤΕΡΑ” για να απογειώσουν τους χαρταετούς τους, αλλά δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την πτήση, αλλά χαρούμενοι για τις προσπάθειες τους…

Λιγότερα άτομα βρέθηκαν στο κάτω μέρος του Άλσους ΕΙΡΗΝΗ και ευχαριστήθηκαν το πέταμα έως τη στιγμή που ο αετός έχασε ύψος, από ξαφνική άπνοια και μπλέχτηκε στα κλαδιά ενός δένδρου…

Και του χρόνου φίλοι μας!!!

Καλή Σαρακοστή σε όλους!!!