Πανελλαδικά μέσω τηλεόρασης εικόνες ντροπιαστικές για την πόλη μας

Η πόλη μας εχθές 28 Δεκεμβρίου, “έπαιξε” σε όλα τα πανελλήνιας εμβέλειας κανάλια, μεταφέροντας εικόνες της, σε κάθε σημείο της Ελληνικής επικράτειας.

Εικόνες και σχόλια καθόλου κολακευτικά για το Δήμο μας.

ΜΑΤ, ΔΙΑΣ, ΟΠΚΕ, ΝTROWN και άλλες ειδικές ομάδες και εξοπλισμοί της ΕΛΑΣ στην πόλη μας.

Πάνοπλα, με ασπίδες, κράνη, αυτόματα και κριούς, δεκάδες στελέχη της Αστυνομίας να έχουν αποκλείσει ολόκληρα τετράγωνα της πόλης μας και τηλεοπτικά κανάλια να τραβούν στιγμιότυπα και να τα αναμεταδίδουν παντού.

Εικόνες εμπόλεμης ζώνης σε μία πόλη που δυστυχώς ζει με προβλήματα τα οποία οι αρμόδιοι και υπεύθυνοι φοβούνται να αγγίξουν ή είναι ανίκανοι να αντιμετωπίσουν.

Πάντως οι τηλεοπτικοί φακοί δεν τράβηξαν τα γιορταστικά λαμπιόνια και τους επιλεγμένους φωτισμένους δρόμους της Αγίας Βαρβάρας.

Ορισμένοι αν πιστεύουν πως τα λαμπάκια μπορούν να καλύψουν το σκοτάδι, την εγκληματικότητα, την παραβατικότητα, την ανασφάλεια, την παρανομία, το εμπόριο ναρκωτικών ουσιών, στους δρόμους και πλατείες της πόλης μας, είναι βαθιά νυχτωμένοι και κοιμώμενοι…

Η παραβατικότητα είναι εδώ, όσα λαμπάκια κι αν τοποθετηθούν.

Η εγκληματικότητα είναι εδώ, όσα δενδράκια κι αν φωτιστούν.

Το εμπόριο ναρκωτικών ουσιών είναι εδώ, όσες γιρλάντες κι αν μπουν στους δρόμους.

Η παρανομία είναι εδώ, όσες φάτνες κι αν στηθούν.

Η ανασφάλεια είναι εδώ απειλώντας κάθε περαστικό μικρό ή μεγάλο, μη τυχόν και φάει καμιά αδέσποτη προχωρώντας στον δρόμο, για να πάει στον φούρνο ή στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς…

Όλα είναι εδώ, αυτό που μας λείπει είναι δηλώσεις των αρμοδίων για το τι καλά περνάμε εδώ στην Αγία Βαρβάρα και πόσο σύντομα έγινε η πόλη μας ΠΡΩΤΗ ΞΑΝΑ!!!