Σχετικά με τους πυλώνες της ΔΕΗ και τις απόψεις υποψήφιου του κ. Μίχου

Λάβαμε από τον αναγνώστη μας κ. Μιχάλη Πλαστήρα, το παρακάτω κείμενο το οποίο αφορά άρθρο μας για την απομάκρυνση των πυλώνων υψηλής Τάσης της ΔΕΗ από την πόλη μας και τις απόψεις υποψήφιου συμβούλου με τον κ. Μίχο.

Κύριε Βαμβακόπουλε,

Σε προχθεσινό σας άρθρο https://proodeutiki.gr/?p=115469&amp=1, θίξατε ένα μείζων ζήτημα, για την απομάκρυνση των πυλώνων υψηλής τάσης που διέρχονται πάνω από τα σπίτια μας με τις επιβεβαιωμένες επιπτώσεις υγείας σύμφωνα με έρευνες πανεπιστημίων.

Δυστυχώς όμως, αν και γιατρός,  υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Κου Μίχου, δεν δείχνει να συμμερίζεται αυτό το σοβαρό πρόβλημα για την πόλη.

Αντιθέτως, η συμπεριφορά του, αποδεικνύει ότι όλα αυτά που έλεγαν προεκλογικά ήταν, λόγια του αέρα. Προσπαθεί να απαξιώσει τη σοβαρότητα του προβλήματος, λέγοντας ότι είναι νωρίς ακόμη μιας και ο Κος Μίχος διοικεί μόνο ένα χρόνο!

Ξεχνάει βέβαια, ο εν λόγω υποψήφιος, ότι ο Κος Μίχος διετέλεσε επί 15 χρόνια δήμαρχος και επανεκλέχθηκε για άλλα τέσσερα.

Ενώ ο καρκίνος συνεχίζει να βρίσκεται πάνω από το κεφάλι μας, ο υποψήφιος του Κου Μίχου, θεωρεί πως είναι νωρίς για να ασχοληθούν με αυτό το ζήτημα.

Ενώ θα έπρεπε ως γιατρός προπάντων, αλλά και ως υποψήφιος να πρωτοστατεί για την απομάκρυνση των πυλώνων , εν τούτοις ειρωνεύεται και προσπαθεί να απαξιώσει το άρθρο σας ,που θίγει ένα τόσο σοβαρό ζήτημα!!!

Με την φωτογραφία, να θυμίσω στους αναγνώστες σας, τι έλεγαν και ποιο ήταν για ακόμη μια φορά το πρώτο μέλημα τους μετά την επανεκλογή τους.

Ελπίζω με τα ερωτήματα που θα θέσω, ο κάθε δημότης να αντιληφθεί, για ακόμη μια φορά, την αδιαφορία και των εμπαιγμό των διοικούντων…..

Γιατί δεν έχει απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές, όπως διατυμπάνιζε προεκλογικά, για το χρονοδιάγραμμα, αν και ήταν πρώτο μέλημα του;

Γιατί δεν έχει αποστείλει στο Κοινοβούλιο, επιστολή όπως έλεγε;( οχι ότι θα είχε και καμμιά αξία)! Ελπίζω να μην αναμασήσουν ξανά την επερώτηση που είχε κάνει ως βουλευτής ο Κος Μίχος. Χιλιοειπωμένο…βαρετό πια.

Το μέγα ερώτημα όμως είναι: Γιατί ο Κος Μίχος, αν και νομικός, επί 16 χρόνια θητείας του, δεν άσκησε αγωγή προς τη ΔΕΗ, όπως έκαναν οι δήμαρχοι Υμηττού- Αργυρούπολης, Πυλαίας- Χορτιάτη, Πανοράματος και πολλοί άλλοι, που εξανάγκασαν τη ΔΕΗ σε υπογειοποίηση των καλωδίων καθώς επίσης και σε αποζημιώσεις πολιτών και δήμων;;

Μιχάλης Πλαστήρας