Υποχώρηση Μίχου στα υποστηριζόμενα από Γκίκα, σχετικά με την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας από την Πολεοδομία

Στις αρχές Μαΐου η εφημερίδα μας ασχολήθηκε με ένα σοβαρό θέμα που αντιμετωπίζουν εκατοντάδες συμπολίτες μας και το οποίο αφορά τις καθυστερήσεις που σημειώνονται τα τελευταία χρόνια στην εξυπηρέτηση τους, από την Πολεοδομία του Αιγάλεω (ΥΔΟΜ).

Εκδόσεις αδειών οικοδομικής φύσης καθυστερούν ανεπίτρεπτα και η πολεοδομία του Αιγάλεω ζητούσε ο Δήμος μας να στέλνει μία ημέρα την εβδομάδα, στην εκεί υπηρεσία έναν μηχανικό για τις υποθέσεις που αφορούν την πόλη μας.

Ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Μίχος, μετά το δημοσίευμά μας απέστειλε επιστολή στην υπηρεσία του γειτονικού Δήμου υποστηρίζοντας πως εκείνη ήταν υπεύθυνη για τις καθυστερήσεις.

Μάλιστα η επιστολή ήταν γραμμένη σε έντονο έως επιθετικό πνεύμα.

Παρακάτω αναδημοσιεύουμε ένα απόσπασμά της:

Αυτά έγραφε ο κ. Μίχος μεταξύ άλλων στην επιστολή του, για να λάβει απάντηση από το Δήμαρχο Αιγάλεω κ. Γκίκα, οποίος ξεκινώντας την απαντητική επιστολή του, ανέφερε:

για να καταλήξει:

Μετά λοιπόν την αλληλογραφία που αντάλλαξαν οι Δήμαρχοι της πόλης μας και του Αιγάλεω,  ο κ. Μίχος ο οποίος προκάλεσε στην αρχή την υπηρεσία του γειτονικού Δήμου και τον Δήμαρχο Αιγάλεω κ. Γκίκα, τελικά στέλνει τοπογράφο από την Τεχνική Υπηρεσία μας, όπως έπρεπε να κάνει ο Δήμος μας προ καιρού, για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας.

Η εφημερίδα μας η οποία ανέδειξε το πρόβλημα των καθυστερήσεων έκδοσης οικοδομικών αδειών, σε συμπολίτες μας, από την πολεοδομία Αιγάλεω, έγραφε πως ας είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του ο Δήμος μας κι αν δεν αλλάξει η κατάσταση, να επανέλθει δριμύτερος ο κ. Μίχος.

Χαιρόμαστε που εισακουστήκαμε και ο δήμαρχος στέλνει με απόφασή του τώρα, Τοπογράφο Μηχανικό στην ΥΔΟΜ (Πολεοδομία) Αιγάλεω.

Παρακάτω δημοσιεύουμε την απόφαση του κ. Μίχου, με την οποία αποσπάται ο Τοπογράφος Μηχανικός του Δήμου μας, μια μέρα την εβδομάδα στην πολεοδομία Αιγάλεω, για την εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ