Σε 15 ημέρες παύει η υποχρέωση της Πολεοδομίας Αιγάλεω να εξυπηρετεί τους κατοίκους της πόλης μας;

Δημοσιεύσαμε πριν λίγες ημέρες επιστολή του Δημάρχου κ. Μίχου, προς την Προϊσταμένη της Πολεοδομίας Αιγάλεω, την οποία κοινοποίησε και στο Δήμαρχο Αιγάλεω κ. Γκίκα με θέμα την προβληματική εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, από την εκεί υπηρεσία.

Ο κ. Μίχος ρίχνει με την επιστολή του, το βάρος στο γειτονικό Δήμο, για τις καθυστερήσεις που συμβαίνουν στις εκδόσεις αδειών οικοδομικών εργασιών κλπ,  που αφορούν την πόλη μας.

Παρ΄ ότι είχαμε την πληροφορία πως ο Δήμος του Αιγάλεω θα απαντούσε στην επιστολή Μίχου, κάτι τέτοιο δεν συνέβη έως στιγμής.

Εκείνο όμως που μας προκαλεί εντύπωση είναι το εξής:

Στην πρώτη σελίδα της τετρασέλιδης επιστολής του, ο κ. Μίχος αναφέρει πως η υποχρέωση εξυπηρέτησης της πόλης μας, από την πολεοδομία του Αιγάλεω υφίσταται έως την 1η Ιουνίου 2020, βάσει νόμου που επικαλείται.

Ολόκληρη η επιστολή δημοσιεύεται σε άρθρο μας στις 11 Μαΐου https://proodeutiki.gr/?p=97176.

Εάν καταλαβαίνουμε σωστά σε 15 ημέρες η Πολεοδομία Αιγάλεω απαλλάσσεται από την υποχρέωση  να μας εξυπηρετεί και πλέον σαν Δήμος πρέπει να έχουμε τη δική μας Πολεοδομία;

Επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό και επειδή τόσα χρόνια ταλαιπωρούνται οι συμπολίτες μας, ο Δήμος μας οφείλει να εκδώσει Δελτίο τύπου και να ενημερώσει τον κόσμο για το τι ακριβώς θα συμβεί από την 1η Ιουνίου 2020, δηλαδή σε 15 ημέρες και μετά, για να μη προκαλούνται παρερμηνείες.

Που θα απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι, στην Πολεοδομία Αιγάλεω ή στο δικό μας Δήμο, μετά την 1η Ιουνίου;

Παρακάτω αναδημοσιεύουμε το συγκεκριμένο σημείο της επιστολής με την εν λόγω ημερομηνία: