Σχετικά με το κομμένο μπουλόνι της μπασκέτας, στην πλατεία ΖΑΝΑΕ

 

Δημοσιεύσαμε εχθές την παραπάνω φωτογραφία από τη βάση της μπασκέτας που τοποθετήθηκε πρόσφατα, στην πλατεία ΖΑΝΑΕ, από την οποία το ένα μπουλόνι είναι κομμένο και θέλει αντικατάσταση.

Για να γίνει αυτή η εργασία και η μπασκέτα να είναι ασφαλής, πρέπει να βγεί και να τοποθετηθούν εκ νέου μπουλόνια.

Προτείναμε μάλιστα αντί η μπασκέτα να είναι κοντά στα σπίτια, να μεταφερθεί στην άλλη πλευρά, στον υπό περίφραξη χώρο, προς το μέσο της πλατείας, ώστε να μην ενοχλούνται οι κάτοικοι που μένουν εκεί από το ντάπα – ντούπα, αφού η μπασκέτα από τα σπίτια τους απέχει περίπου δύο μέτρα.

Αυτά τα γράφαμε εχθές.

Στη σημερινή μας βόλτα από την πλατεία ΖΑΝΑΕ, παρατηρήσαμε πως το μπουλόνι ήταν στη θέση του και μας έκανε εντύπωση, πως και πότε έγινε η επισκευή, η οποία, θέλει το χρόνο της και ειδικό μηχάνημα για τη μεταφορά της μπασκέτας.

Πλησιάσαμε όμως και είδαμε, πως κάποιος απλά είχε βάλει το κομμένο μπουλόνι στην τρύπα και από απόσταση, ακόμα και κοντινή, φαίνονταν πως είχε επισκευαστεί…

Ας φροντίσει λοιπόν ο Δήμος για την γρήγορη επισκευή, ο οποίος θυμίζουμε, πως για λόγους ασφαλείας, έχει ξηλώσει, σχεδόν όλες τις μπασκέτες από τα υπαίθρια γηπεδάκια της πόλης μας, από τον περασμένο Σεπτέμβριο, δηλαδή εννέα μήνες τώρα και από τότε καμία μπασκέτα δεν έχει επανατοποθετηθεί!!!

Σημειώνουμε πως η επανατοποθέτηση των μπασκετών δεν έχει να κάνει με τον κορωνοϊό…