Το “έτοιμο” γήπεδο στα Ριμινίτικα είναι “γυμνό” με πολλές ελλείψεις και ατέλειες

Απογοητευμένοι είναι οι άνθρωποι της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, οπαδοί και φίλαθλοι, από την καθυστέρηση που παρατηρείται στην παράδοση του ποδοσφαιρικού γηπέδου στα Ριμινίτικα, παρά τις επανειλημμένες δεσμεύσεις και υποσχέσεις του Δημάρχου κ. Μίχου.

Ο Δήμος από τα τέλη του Δεκέμβρη υποστήριζε πως το γήπεδο ήταν έτοιμο και πως απέμεναν λίγες λεπτομέρειες για να παραδοθεί και να αδειοδοτηθεί για επίσημους αγώνες.

Ο Δήμαρχος επίσης είχε δεσμευτεί σε παράγοντες της ομάδας που τον επισκέφτηκαν πως έως τις 10 Ιανουαρίου θα ήταν έτοιμο.

Ένα μήνα αργότερα το “έτοιμο” γήπεδο είναι “γυμνό” και με πολλά προβλήματα.

Στα αποδυτήρια δεν υπάρχουν ντουλάπια και πάγκοι, όπως μας πληροφόρησαν.

Τα κουβούκλια που κατασκευάστηκαν για τις ομάδες σε ώρα αγώνα είναι τεράστια και κρύβουν από τους θεατές μεγάλο μέρος του αγωνιστικού χώρου.

Ένας φιλές που έχει ζητηθεί να τοποθετηθεί στο κάτω μέρος του γηπέδου για να μη χάνονται μπάλες δεν έχει τοποθετηθεί.

Μία πόρτα στην περίφραξη στην πλευρά του 5ου Δημοτικού δεν έχει κατασκευαστεί.

Οι μετασχηματιστές στους προβολείς του γηπέδου θέλουν αλλαγή διότι κάθε λίγο και λιγάκι υπερθερμαίνονται και σβήνουν τα φώτα.

Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου χρειάζεται “χτένισμα” διότι είναι σε κακή κατάσταση.

Οι κερκίδες όμως σύμφωνα με τον κ. Μίχο θα είναι έτοιμες έως τα τέλη Φλεβάρη…

Το βράδυ της Τρίτης 4 Φεβρουαρίου που βρεθήκαμε στο γήπεδο, τα σχόλια από γονείς ήταν καυστικά, ιδιαίτερα όταν εισέρχονταν στο γήπεδο από ένα άνοιγμα που υπάρχει στην περίφραξη, το οποίο χρησιμοποιεί ανεξέλεγκτα όποιος θέλει, όποτε θέλει για να εισέλθει σε αυτό.

“Μπάστε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δίνεται” δηλαδή.

Εκτός των παραπάνω χθες βράδυ οι επισκέπτες του γηπέδου έπεφταν και σε ένα πεταμένο στρώμα που υπήρχε στην οδό Φλέμινγκ, μπροστά από την είσοδο…