» Ολοκληρώνονται οι εργασίες στο ποδοσφαιρικό γήπεδο στα Ριμινίτικα

Ολοκληρώνονται οι εργασίες στο ποδοσφαιρικό γήπεδο στα Ριμινίτικα

Γράφαμε πριν δύο εβδομάδες περίπου πως το ποδοσφαιρικό γήπεδο στα Ριμινίτικα πρόκειται να παραδοθεί σύντομα και να πάρει και άδεια για επίσημους αγώνες.

Η ανακατασκευή του κόστισε παραπάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ και χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής.

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος κ. Μίχος ανακοίνωσε πως εξασφαλίστηκε το απαιτούμενο κονδύλι από το υπουργείο Εσωτερικών για την κατασκευή των κερκίδων, οι οποίες θα είναι έτοιμες σε έξη εβδομάδες.

Επισημαίναμε σε εκείνο το άρθρο μας πως ενώ βάφτηκαν κάγκελα, τοίχοι και η εμφάνιση των αποδυτηρίων και των υπολοίπων κατασκευών είναι καλή, ένας ολόκληρος τοίχος από τσιμεντόλιθους, παρέμεινε ασοβάντιστος.

Ενώ οι τρεις πλευρές του κτίσματος είναι φρεσκοβαμμένες κιόλας, η τέταρτη παραμένει ασοβάντιστη.

Έστω και τώρα πρέπει να σοβαντιστεί. Είναι αδιανόητο και λυπηρό αυτό που συμβαίνει.

Τόσα χρήματα και δεν προβλέφτηκε και το σοβάντισμα ενός τοίχου ο οποίος είναι μάλιστα ο πρώτος που θα συναντά ο κάθε επισκέπτης του γηπέδου εισερχόμενος σε αυτό.

Εκτός βέβαια της καλαισθητικής πλευράς και από θέμα κατασκευαστικής αρτιότητας πρέπει να σοβαντιστεί, αφού από αυτόν θα ποτίζει υγρασία το εσωτερικό του χώρου προκαλώντας μελλοντικά προβλήματα.

 

 

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!