Προϋπολογισμός ύψους 21.441.525,05€ για το 2020 και Έργα με προοπτική τετραετίας, από την Επιτροπή Διαβούλευσης

Η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, συνήλθε στις 19 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου και συζήτησε τις προτάσεις της Διοίκησης του Δήμου επί του προϋπολογισμού και του Σχεδίου Τεχνικού  Προγράμματος Έργων για το 2020.

Την εισήγηση έκανε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βασίλης Βόσσος, ενώ παρεμβάσεις και απαντήσεις σε ερωτήματα των 14 μελών από τα 18 της Επιτροπής που παραβρέθηκαν έδωσαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Ραγκούσης και ο Δήμαρχος κ. Μίχος.

Οι εισηγήσεις του Σχεδίου Τεχνικού Προγράμματος και Προϋπολογισμού ψηφίσθηκαν χωρίς τροποποιήσεις από τα μέλη της Επιτροπής.

Το Δημοτικό Συμβούλιο με τη σειρά του θα αποφασίσει επί των προτάσεων σε συνεδρίασή του.

Σύμφωνα με την εισήγηση ο προϋπολογισμός του Δήμου προβλέπει: Έσοδα: 21.441.525,05€  και Έξοδα: 21.441.525,05€.

Σημειώνουμε πάντως πως το επονομαζόμενο Σχέδιο προγράμματος τεχνικών έργων για το 2020, περισσότερο αναδεικνύει τις προθέσεις της Δημοτικής Αρχής σε βάθος τετραετίας, παρά ότι θα το εφαρμοστεί μέσα στο 2020.

Γνωστοποιεί το στίγμα της Διοίκησης του Δήμου και τις κατευθύνσεις της, αφού όποιος υποστηρίξει πως μπορεί να εφαρμοστεί μέσα στη νέα χρονιά, θα είναι τουλάχιστον αιθεροβάμων.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ