Μιχάλης Γιάγκας: “Φοβήθηκε τελικά τον έλεγχο ο κ. Μίχος”

Με τον τίτλο: “Φοβήθηκε τελικά τον έλεγχο ο κ. Μίχος”, κυκλοφόρησε ανακοίνωση ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μιχάλης Γιάγκας, αναφερόμενος στο θέμα του πρόσφατου Δημοτικού Συμβουλίου, που εισηγήθηκε η Διοίκηση του Δήμου και αφορούσε τον ορισμό Ορκωτών Λογιστών για να αποτυπωθεί η οικονομική κατάσταση στο Δήμο την 31η Αυγούστου 2019.

Με απλά Ελληνικά να φανεί τι οικονομικά παρέδωσε ο κ. Καπλάνης στον κ. Μίχο.

Ο κ. Γιάγκας ζήτησε οι ίδιοι οι Ορκωτοί λογιστές, να εμφανίσουν και τι παρέδωσε ο κ. Μίχος στον κ. Καπλάνη, όταν ο πρώτος αποχώρησε από το Δήμο το 2009, για να ασχοληθεί με την Κεντρική Πολιτική σκηνή.

Σημειώνει μεταξύ άλλων ο κ. Γιάγκας στην ανακοίνωσή του:

“Στο παρελθόν, με δημόσιες παρεμβάσεις μου, είχα αναφερθεί στην οικονομική κατάσταση του Δήμου κατά την αποχώρηση του κ. Μίχου το 2009 και στα ελλείμματα που άφησε. Τα στοιχεία αυτά επιχείρησε να τα αμφισβητήσει με απειλές και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς.

Για το λόγο αυτό, κατά την συζήτηση του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο, ζήτησα να επεκταθεί ο έλεγχος, από τους ίδιους Ορκωτούς Ελεγκτές ή από οποιοδήποτε άλλο ελεγκτικό όργανο, και για την περίοδο της παράδοσης του κ. Μίχου το 2009.

Είναι δικαίωμα των Δημοτών να γνωρίζουν την πραγματικότητα, όχι από τους δικούς μου ισχυρισμούς ή εκείνου, αλλά από όργανα της επιθυμίας του κ. Μίχου”.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΓΚΑ