“Δυναμική Επίσκεψη” της ΠΟΕ – ΟΤΑ στη Δημαρχία με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας

Προφητική αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά η εφημερίδα μας και με τη συνηθισμένη εγκυρότητά της.

Γράφαμε νωρίς το πρωί της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου, πως η κόντρα Μίχου και Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου, έχει ξεπεράσει τα στενά όρια της πόλης μας, αφού πλέον πανελλαδικά έχει γίνει γνωστή και υποθέταμε πως πιθανόν να είχαμε παρεμβάσεις Συνδικαλιστικών Φορέων.

Πράγματι, γύρω στις 9 το πρωί της ίδιας ημέρας, περίπου 40 εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας της ΠΟΕ – ΟΤΕ κ. Νίκο Τράκα, όπως πληροφορηθήκαμε, επισκέφτηκαν τη Δημαρχία προκειμένου να συναντηθούν με το Δήμαρχο κ. Μίχο και να συζητήσουν μαζί του, όσα καταγγέλουν οι εργαζόμενοι, μέσω του Σωματείου τους.

Ο Δήμαρχος απουσίαζε όμως. 

Σημειώθηκε όπως πληροφορηθήκαμε έντονος διάλογος μεταξύ της Διευθύντριας του Γραφείου Δημάρχου και της Ομοσπονδίας και οι φωνές τους ακούγονταν σε όλους τους ορόφους της Δημαρχίας.

Μάλιστα σύμφωνα με την ίδια πηγή μας, η κ. Διευθύντρια ένοιωσε αδιαθεσία και έφτασε στη Δημαρχία μοτοσικλετιστής του ΕΚΑΒ, που είχε ειδοποιηθεί, για κάθε ενδεχόμενο.

Οι εργαζόμενοι πέρασαν από τα γραφεία της Δημαρχίας μοιράζοντας ανακοινώσεις, υπογραμμίζοντας στους εργαζόμενους πως η ΠΟΕ – ΟΤΑ, παρακολουθεί τα γεγονότα στο Δήμο μας και θα παρέμβει αποφασιστικότερα εάν χρειαστεί.

Ο Δήμαρχος κ. Μίχος βεβαίως το τελευταίο που επιθυμεί είναι να υπάρξει αναμέτρηση με το συνδικαλιστικό όργανο των Εργαζομένων, διότι γνωρίζει ποιος θα είναι ο νικητής αυτής.