Κάτοικοι της οδού Καραϊσκάκη ζητούν αντικατάσταση λίγων αντιολισθητικών πλακών και καθαρισμό οικοπέδου

Πρόσφατα γράψαμε για έναν αριθμό αντιολισθητικών πλακών που είχαν σπάσει στην οδό Αφροδίτης, ο οποίος είναι δρόμος ιδιαίτερα ανηφορικός σε ορισμένα σημεία του και χρειάζονταν αντικατάσταση.

Ο Δήμος έσπευσε και τις αντικατέστησε, αναγνωρίζοντας την επικινδυνότητα της κατάστασης.

Συμπολίτης μας από την οδό Καραϊσκάκη μας κάλεσε και μας έδειξε πως ανάλογο πρόβλημα, με λίγες επίσης σπασμένες αντιολισθητικές πλάκες, έχει επίσης και αυτός ο δρόμος ιδιαίτερα κατηφορικός, λίγο πριν την οδό Αγίου Ιωάννου.

Δημοσιεύουμε φωτογραφίες από το συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου, με την ελπίδα πως θα τύχει ανάλογης, γρήγορης αντιμετώπισης από το Δήμο.

Με την ευκαιρία συμπολίτισσα που παρακολουθούσε τη συνομιλία μας με το γείτονά της, παρενέβη και μας ζήτησε να βγάλουμε φωτογραφία από ένα παρακείμενο οικόπεδο, αγνώστου ιδιοκτησίας, που ποτέ ο Δήμος δεν έχει καθαρίσει.

“Η βρωμιά που μαζεύεται στο χώρο είναι απίστευτη. Μπορεί να πέρασε η περίοδος που κινδυνεύουμε από πυρκαγιές και να πάρουν φωτιά τα ξερόχορτα, ποτέ όμως δεν ξέρεις. Με τη βρώμα τι θα κάνουμε;

Ας στείλει ο Δήμος κάποιους εργαζόμενους να το καθαρίσουν. Είναι εστία μόλυνσης. Ψόφια ζώα, σακούλες με σκουπίδια, ξερόχορτα, δυσοσμία”, κατέληξε.

Η “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ” καταγράφει τα λογικά αιτήματα των συμπολιτών μας, με την ελπίδα ο Δήμος να ανταποκριθεί σύντομα, θετικά σε αυτά.