Λεκτική επίθεση κατοίκων σε εργαζόμενους της καθαριότητας – Εργαζόμενος στο Νοσοκομείο από το “ΣΟΚ”

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε εργαζόμενος στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου, μετά από συμβάν που συνέβη το πρωί, στην Β΄  Οδό, πάνω στο βουνό, στα εκτός σχεδίου.

Συγκεκριμένα κάτοικοι του δρόμου επιτέθηκαν στο πλήρωμα του απορριμματοφόρου που πήγε να αδειάσει τον κάδο απορριμμάτων.

Στο συγκεκριμένο δρόμο υπάρχει διαμάχη μεταξύ Δήμου και κατοίκων, διότι μεταφέρθηκε ο κάδος σε άλλο σημείο από εκείνο που θέλουν οι κάτοικοι.

Εχθές μάλιστα ο Αντιδήμαρχος κ. Πουλάκης, ο προϊστάμενος της Καθαριότητας κ. Πολύδωρας και ένας οδηγός του Δήμου, πήγαν στο συγκεκριμένο δρόμο για το θέμα αυτό.

Οι κάτοικοι από εχθές έδειξαν τις διαθέσεις τους, αλλά ο κ. Πουλάκης έδωσε εντολή στους εργαζόμενους, να μετακινήσουν τον κάδο.

Όταν το πρωί σήμερα, γύρω στις οκτώ εμφανίστηκε το απορριμματοφόρο όχημα να αδειάσει τον κάδο, ομάδα ατόμων τους περίμενε με άγριες διαθέσεις.

Οι εργαζόμενοι αφού δέχτηκαν λεκτικές επιθέσεις, έντρομοι πρόλαβαν να ανέβουν στο απορριμματοφόρο και να επιστρέψουν στο γκαράζ του Δήμου.

Ένας εκ των εργαζομένων, που στο παρελθόν είχε πάλι δεχτεί επίθεση από συμπολίτη μας και έχει τραυματική εμπειρία δεν αισθάνθηκε καλά.

Από το σπίτι του, έφεραν χαπάκια που πίνει για την πίεση, αλλά ένοιωθε το χέρι του να μουδιάζει και πόνους στο στήθος.

Καλέστηκε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο με τη συνοδεία του π. Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων στο Δήμο κ. Οικονόμου.

Στο Νοσοκομείο βρίσκεται και η Πρόεδρος των Εργαζομένων κ. Παπαθανασάκη Αγλαΐα.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα άλλη εργαζόμενη στο χώρο του γκαράζ, έπαθε σοκ και μεταφέρθηκε επίσης με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο και τώρα είναι με αναρρωτική άδεια.

Σημειώνουμε πως σε αυτά τα δύο περιστατικά, η Διοίκηση του Δήμου δεν έστειλε εκπρόσωπό της, να επισκεφτεί τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο, παρ΄ ότι ήταν εν ώρα υπηρεσίας, όταν συνέβησαν και τα δύο.

Ο Δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος, επισκέφτηκε το Αστυνομικό Τμήμα της πόλης μας και κατέθεσε μήνυση κατ΄αγνώστων για το σημερινό περιστατικό.