ΑΔΕΙΑΣΑΝ από νερά οι λίμνες στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, ΓΕΜΙΣΑΝ σκουπίδια..

Ο Δήμος μας όπως γράφαμε και εχτές, άδειασε τις λιμνούλες που υπάρχουν στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Προφήτη Ηλία), προκειμένου να μειωθούν οι κίνδυνοι από τα κουνούπια και τυχόν πρόκληση από τα τσιμπήματά τους, του Ιού του Δυτικού Νείλου.

Ήδη τα θύματα του Ιού που κατέληξαν, έφτασαν το διψήφιο αριθμό και σύμφωνα με ανακοινώσεις και δηλώσεις υπευθύνων και εφέτος οι κίνδυνοι από αυτόν είναι μεγάλοι.

Βέβαια με το που άδειασαν οι λιμνούλες,  μετατράπηκαν σε κάδους απορριμμάτων αφού σε αυτές πλέον βρίσκεις πλαστικά μπουκάλια από νερό, κουτάκια αλουμινένια αναψυκτικών και μπύρας και άλλα σκουπίδια που με ευκολία όσοι επισκέπτονται την πλατεία τα πετάνε σε αυτές.

Το γκαζόν ελάχιστο στην πλατεία και ακούρευτο όπου υπάρχει, συνθέτουν με τις παιδικές χαρές μία καθόλου κολακευτική εικόνα σε ένα χώρο ο οποίος είναι πόλος έλξης των κατοίκων της περιοχής.

Ακόμα και το μνημείο προς τιμή της Εθνικής Αντίστασης ορισμένοι δεν σέβονται αφού στην επιφάνειά του έχουν κολλήσει αυτοκόλλητα σήματα ποδοσφαιρικών ομάδων και άλλοι έχουν με μαρκαδόρο γράψει συνθήματα και άλλα…