Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19 Αυγούστου η 1η προπόνηση του Πολυνίκη

Μέσα σε ευχάριστο κλίμα, παρά την ζέστη και την κούραση που ακολούθησε, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19 Αυγούστου η 1η προπόνηση του Πολυνίκη για την νέα αγωνιστική περίοδο, στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, στην οδό Σιπύλου.

Στην πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση της χρονιάς η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία μελών της Διοίκησης του συλλόγου και φίλων έγινε η παρουσίαση του προπονητικού team, άμεσων συνεργατών του προπονητή Ηλία Στρατικόπουλου, που αποτελείται από τον Θοδωρή Πολίτη, τον Γιάννη Κρητικό και τον γυμναστή Σωτήρη Γραικό.

Παράλληλα τέθηκαν οι στόχοι της ομάδας για την νέα χρονιά και δόθηκαν οι πρώτες οδηγίες προς τους αθλητές.

Όλοι οι παίκτες παρέλαβαν τα προπονητικά αθλητικά τους ρούχα και τον σάκο ρουχισμού έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιάζεται ομοιόμορφα ντυμένη αλλά και με αίσθηση ομαδικότητας.

Στην συνέχεια ακολούθησε το απαραίτητο τρέξιμο και ασκήσεις προσαρμογής για να κλείσει η πρώτη 2ωρη προπόνηση της σεζόν με ασκήσεις χειρισμού μπάλας και τεχνικής.

Οι προπονήσεις την πρώτη εβδομάδα περιλαμβάνουν και τρέξιμο στο ΕΑΚ Αιγάλεω, εκγύμναση στα βάρη του κλειστού γυμναστηρίου καθώς και προπονήσεις.

Οι προπονήσεις θα είναι διπλές, πρωί και απόγευμα.

Καλή επιτυχία στην προσπάθεια της ομάδας και επίτευξη των στόχων της!