» Εύβοια: Τρεις οι ύποπτοι για εμπρησμό & τα στοιχεία που βρέθηκαν

Εύβοια: Τρεις οι ύποπτοι για εμπρησμό & τα στοιχεία που βρέθηκαν

Οι ύποπτοι για τον εμπρησμό στην Εύβοια είναι τρεις, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ». Όλοι τους παρουσίασαν το δικό τους άλλοθι στις ανακριτικές αρχές. Ένας εκ των υπόπτων είναι ο ίδιος άνθρωπος που κατηγορήθηκε παλαιότερα για την πυρκαγιά στο χωριό Κοντοδεσπότι. Τα στελέχη του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας συνεχίζουν την έρευνα προκειμένου να επιβεβαιώσουν ή όχι, το άλλοθί τους.

Τα περισσότερα δεδομένα μιλούν για έναν εμπρησμό από πρόθεση, συνέχισε το ρεπορτάζ. Η φωτιά στην Εύβοια ξέσπασε σε τρία διαφορετικά σημεία και τα κλιμάκια του ανακριτικού τμήματος εντοπίζουν στοιχεία εμπρησμού και στα τρία αυτά μέρη.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή ενημέρωσης φαίνεται να έχουν εντοπιστεί κάποια ίχνη καύσης, στουπιά και πλαστικά μέλη μπιτονιών, ενδεχομένως με εύφλεκτο υγρό. Έχουν βρεθεί και κάποια φιαλίδια υγραερίου τα οποία όμως δεν έχει διαπιστωθεί ακόμη αν σχετίζονται με εμπρηστική ενέργεια.

 

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!