Ανακατασκευάζονται παιδικές χαρές του Δήμου – Νέος τάπητας στο γήπεδο μπάσκετ του 5ου Δημοτικού Σχολείου

Συνεργεία του εργολάβου που ανακατασκευάζει τις παιδικές χαρές του Δήμου μας, από το πρωί και παρά τη ζέστη, δουλεύουν ασταμάτητα προκειμένου να δοθούν οι χώροι στους μικρούς συμπολίτες μας.

Εργάζονται ταυτόχρονα στην παιδική χαρά που βρίσκεται απέναντι από την είσοδο του Α΄ Δημοτικού Σχολείου στην οδό Στέφανου  Σαράφη και Παπαφλέσσα, η οποία για λόγους ασφαλείας ήταν κλειστή πλέον του έτους.

Τοποθετούνται στις παιδικές χαρές μοντέρνα όργανα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τηρούνται αυστηρά οι κανονισμοί και τα υλικά που προβλέπονται.

Άλλο συνεργείο δουλεύει στην παιδική χαρά που βρίσκεται μεταξύ των οδών Κρήτης και Αθανασίου Διάκου και άλλο σε εκείνη μπροστά στο 5ο Δημοτικό Σχολείο.

Αργότερα σήμερα προβλέπεται να ξεκινήσει η ανακατασκευή της παιδικής χαράς που βρίσκεται Αθανασίου Διάκου και Λέσβου.

Παράλληλα με τις παιδικές χαρές, στο γήπεδο μπάσκετ που βρίσκεται στο χώρο του 5ου Δημοτικού Σχολείου, συνεργείο περνάει τον αγωνιστικό χώρο με ειδικό ελαστικοειδές υλικό και αύριο Σάββατο 27 Ιουλίου προβλέπεται να βαφτεί.

Τα έργα παρακολουθούν από κοντά ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης και ο Αντιδήμαρχος κ. Σαββίδης, οι οποίοι συζητούν με τους κατασκευαστές σχετικά με την πορεία τους και την ασφαλή τοποθέτησή τους.