Ο Θοδωρής Πολίτης, θα προσφέρει και την επόμενη σεζόν τις ξεχωριστές υπηρεσίες του, στον ΠΟΛΥΝΙΚΗ

Ο Θοδωρής Πολίτης, ΤΥΠΙΚΑ Assistant Coach, αλλά ουσιαστικά πολύπλευρος συνεργάτης θα προσφέρει και την επόμενη σεζόν τις ξεχωριστές υπηρεσίες του στον σύλλογο.

Υπεύθυνος του Scouting κόβει και ράβει τα βίντεο των αντιπάλων κάθε αγωνιστικής και τα προσφέρει έτοιμα για ανάλυση, βέβαια δεν παραλείπει να τονίσει κάποια λάθη παικτών μας που θα μπορούσαν να αποφευχθούν με αποτέλεσμα να παρασύρει τον Ηλία Στρατικόπουλο σε φωνές.

Δυνάστης στις προπονήσεις, αλλά με χειροπιαστά αποτελέσματα τεράστιας βελτίωσης των ατομικών στοιχείων των παικτών μας.

Τρανό παράδειγμα η εξέλιξη του Δημήτρη Λιβανού, ο οποίος αν και υπέφερε στις προπονήσεις από τον Coach βγήκε απόλυτα κερδισμένος.

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν και την νέα χρονιά οι ατάκες του στις προπονήσεις, για να χαλαρώνει η ένταση, όποτε το κόκκινο χτυπούσε τα όρια του, αν και μέσα από αυτές πολλοί χτυπούσαν το κεφάλι τους.

Φωνακλάς στον πάγκο στους αγώνες, ζούσε και μετέδιδε την ένταση του σε όλους, όσους στιγμιαία χαλάρωναν. Οι κακές γλώσσες αποδίδουν αυτή την ένταση σε εκείνο το σουτ, πριν 4 αγωνιστικές περιόδους όταν αγωνιζόταν στον Πολυνίκη, που ακόμη τον στοιχειώνει.

Θοδωρή Πολίτη σε ευχαριστούμε για την πολύτιμη συνεργασία σου και είμαστε βέβαιοι πως μέσα από όλα τα στοιχεία της προσωπικότητας σου θα βγούμε όλοι κερδισμένοι!

ΑΓΣ Πολυνίκης