Το ισχυρό χαρτί στον Δυτικό Τομέα του ΚΙΝΑΛ, έχει ονοματεπώνυμο: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ

Το ισχυρό χαρτί στον Δυτικό Τομέα της Β΄Αθήνας του ΚΙΝΑΛ, έχει ονοματεπώνυμο: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ.

Από τους πλέον αγαπητούς υποψήφιους στο ψηφοδέλτιο, με ιστορία που ξεκινάει από Σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου, Υπουργός, Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και αγωνιστής του Κινήματος.

Κύρια χαρακτηριστικά του, ο ανθρώπινος παράγοντας και η τετράγωνη σκέψη του.

Ο αυθορμητισμός του και οι οικονομικές γνώσεις του.

Η επιθυμία του να προσφέρει, να συνεισφέρει, να ανακουφίσει, να δώσει λύσεις στα προβλήματα του ανήμπορου, του αδικημένου, του μη έχοντα.

Ο κόσμος τον γνωρίζει και τον στηρίζει. Τον εμπιστεύεται και θα τον ψηφίσει, για να ακούγεται στη Βουλή η καθαρή, τίμια, ανθρώπινη φωνή του.

Ο κόσμος την Πέμπτη 4 Ιουλίου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του και παρευρέθηκε στην προεκλογική ομιλία του, στο καφέ Ρέθεμνος, δίπλα στην Παναγία Ελεούσα.

Ο Μιχάλης Καρχιμάκης μιλώντας χωρίς χειρόγραφο, αναφέρθηκε κυρίως σε οικονομικά θέματα με απλό και κατανοητό τρόπο, αποδεικνύοντας ποιοί είναι υπεύθυνοι για την παρατεταμένη κρίση στην χώρα, σε θέματα που έχουν να κάνουν εκτός της οικονομίας, σε κρίση ιδεών, συμπεριφορών, καθημερινότητας κ.ά.

Εξήγησε γιατί το ΚΙΝΑΛ πρέπει να βγει ενισχυμένο από τις εκλογές της Κυριακής, ενώ δήλωσε ορθά – κοφτά πως το κόμμα του ΔΕΝ θα συνεργαστεί με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ή τον ΣΥΡΙΖΑ, μετεκλογικά.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κρητών κ. Παντελής Πρεντάκης λίγο νωρίτερα τον καλωσόρισε και του έδωσε το βήμα.

Παρόντες εκτός των δεκάδων συμπολιτών μας, ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης, οι Αντιδήμαρχοι Ντάβιος και Σαββίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Άντώνης Κουντούρης και άλλοι συνάδελφοί του.

Επίσης παρόντες οι υπ. Δήμαρχοι Μιχάλης Γιάγκας και Θεόδωρος Βασιλάκος.

Η Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Αγίας Βαρβάρας Μαρία Παπαδάκου, στελέχη του Κινήματος, εκπρόσωποι Φορέων κ.ά.

Στην παραπάνω φωτογραφία μας ο κ. Καρχιμάκης εν μέσω της νεοεκλεγείσας Δημ. Συμβούλου κ. Έντας Γονή, του κ. Γιάγκα, του κ. Ηλία Σιγάλα και του επίσης νεοεκλεγέντα Δημ. Συμβούλου κ. Πιερακέα Νικόλαου.