Απίστευτες δοκιμασίες και ασκήσεις που έκοβαν την ανάσα, εχθές στο κλειστό της Σιπύλου

O σύλλογος Aerial Bodies που δραστηριοποιείται στην Αγία Βαρβάρα, εντός του κλειστού γυμναστηρίου στην οδό Σιπύλου, πραγματοποίησε την Κυριακή 30 Ιουνίου, τις ετήσιες αθλητικές του εκδηλώσεις στα αθλήματα των εναέριων ακροβατικών και τραμπολίνο.

Ήμασταν ανάμεσα στους τυχερούς που παρακολούθησαν την τρίωρη και πλέον παράσταση – επίδειξη, η οποία ήταν γεμάτη απίστευτες εναέριες και επιδαπέδιες δοκιμασίες και ασκήσεις, που έκοβαν την ανάσα.

Η παράσταση έγινε σε συνεργασία με τη σχολη ”Fit εν χορώ” όπου ο προπονητής Ηλίας Μαλισιόβας είναι υπεύθυνος για τα μαθήματα ακροβατικών.

Το θέμα της παράστασης των ακροβατικών ήταν η ιστορία του τσίρκου και παρουσιάστηκαν εναέριο hoop, εναέρια ακροβατικά πανιά, Sling, Trapeze και ζογκλερικά.

Στις εκδηλώσεις επίσης πραγματοποιήθηκε παρουσίαση τραμπολίνου από τον προπονητή και μέλος της Εθνικής ομάδας, Γιάννη Τοπτίδη ο οποίος εκτέλεσε ένα πρόγραμμα άκρως εντυπωσιακό ολυμπιακών προδιαγραφών.

Επίσης στις εκδηλώσεις τραμπολίνου συμμετείχαν παιδιά όλων των ηλικιών και κάποια από αυτά προορίζονται να συμμετάσχουν στο αγωνιστικό τμήμα την επόμενη χρονιά.

Πέρα από το σόου των ακροβατικών παρουσιάστηκαν διάφοροι χοροί όπως, χιπ χοπ, Bollywood και μοντέρνο χορό.

Οι διοργανωτές με μήνυμά τους προς τους συμπολίτες μας που παρακολούθησαν την εκδήλωση, αναφέρουν: “Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συμμετείχαν στις εκδηλώσεις και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους γεμίζοντας το γήπεδο”.