Η αγωνιστική περίοδος των Ακαδημιών της ΑΠΕ ολοκληρώθηκε, με αγώνα μεταξύ των πατεράδων…

Σε γιορταστική ατμόσφαιρα δόθηκε το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου των Ακαδημιών της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, την Παρασκευή 28 Ιουνίου στο γήπεδο στα Ριμινίτικα.

Οι Ακαδημίες της ΑΠΕ οι οποίες αποτελούν την καλύτερη επένδυση της ομάδας, έχουν αποκτήσει μεγάλη συνοχή και η δουλειά που γίνεται σε αυτές είναι υψηλού επιπέδου.

Σε αυτές συμμετέχουν περισσότεροι από 100 αθλητές και συνεχώς αυξάνεται το ενδιαφέρον των γονέων να φέρουν τα παιδιά τους στην ιστορική ομάδα της πόλης μας, σε αντίθεση με το παρελθόν που προτιμούσαν Σωματεία των γύρω Δήμων.

Τόσο ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Γρηγορής Μαγαλιός, όσο και ο υπεύθυνος των Ακαδημιών της ΑΠΕ κ. Νίκος Νταλαμπίρας απευθυνόμενοι στους γονείς τους ανέλυσαν τους στόχους της ομάδας και τους ζήτησαν να είναι δίπλα τους και στις προσπάθειες που γίνονται.

Στη συνέχεια δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους μικρούς αθλητές για τις προσπάθειες που κατέβαλαν την αγωνιστική περίοδο που μόλις ολοκληρώθηκε.

Ιδιαίτερος έπαινος δόθηκε στον αθλητή της ομάδας ΣΑΛΑΡΗ ΑΓΓΕΛΟ για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε και την ιδιαίτερη βελτίωση που είχε στην ομάδα.

Ακολούθησε αγώνας μεταξύ των γονιών, με τους μικρούς αθλητές να είναι θεατές και να τους φέρονται όπως κάνουν συνήθως οι οπαδοί από τη εξέδρα, με συνθήματα, αποδοκιμασίες σε κάθε στραβοκλωτσιά και “μπράβο” σε κάθε περίτεχνη ενέργειά τους.

Η τελετή λήξης ολοκληρώθηκε δίνοντας ραντεβού για τον Σεπτέμβρη, και οι πάντες επισκέφτηκαν τον μπουφέ ο οποίος είχε σνακ και αναψυκτικά…