Η Παπακώστα υποψήφια με ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στο Νότιο Τομέα…

Με δελτίο τύπου το κόμμα της κ. Παπακώστα ανακοινώνει πως η Διοικούσα Επιτροπή αποφάσισε ομοφώνως την συμπόρευση – συνεργασία της “Νέας Ελληνικής Ορμής” με τον “ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία”, στις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Θα υπάρχουν μάλιστα δύο υποψήφιοι από το κόμμα της.

Η ίδια στο Νότιο Τομέα της Β΄ Αθήνας, ενώ στην Εκλογική Περιφέρεια Α’ Αθηνών υποψήφιος θα είναι ο ηθοποιός Τάκης Παπαματθαίου.

Το δελτίο τύπου της Ν.Ε.Ο. αναφέρει μεταξύ άλλων:

Αθήνα, 20 Ιουνίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απόφαση της Εκλογικής Επιτροπής του Ν.Ε.Ο. για τις Εθνικές εκλογές

“Η Πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου και τα μέλη της Διοικούσας και της Εκλογικής Επιτροπής του κόμματος, συνεδρίασαν σήμερα με θέμα τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Την συνεδρίαση απασχόλησαν οι προγραμματικές συγκλίσεις μεταξύ του ΝΕΟ και πολιτικών κομμάτων του δημοκρατικού τόξου ενόψει των εθνικών εκλογών καθώς και η δυνατότητα συνεργασίας του ΝΕΟ με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία…”

“…Κατά τη διάρκεια τη σύσκεψης αξιολογήθηκαν τα προεκλογικά προγράμματα των πολιτικών κομμάτων και οι δημόσιες τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών με γνώμονα το εθνικό συμφέρον. Η Διοικούσα Επιτροπή αποφάσισε ομοφώνως την συμπόρευση-συνεργασία της Νέας Ελληνικής Ορμής με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στις επικείμενες εθνικές εκλογές ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση για αμφίπλευρη διεύρυνση του, κρίνοντας ότι τα αποτελέσματα του κυβερνητικού έργου στη βάση της προγραμματικής σύγκλισης των δύο πολιτικών κομμάτων είναι θετικά.

Στο πλαίσιο της εκλογικής συνεργασίας τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα φιλοξενήσουν δύο υποψηφίους της Νέας Ελληνικής Ορμής.

Συγκεκριμένα, η Πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής, Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου θα είναι υποψήφια στην Β3 Εκλογική Περιφέρεια Νοτίου Τομέα Αθηνών, ενώ στην Εκλογική Περιφέρεια Α’ Αθηνών υποψήφιος θα είναι ο ηθοποιός Τάκης Παπαματθαίου…”