Οι εκλογές τελείωσαν, να πέσουν οι τόνοι και ο διχαστικός λόγος

Η προεκλογική περίοδος τελείωσε. Ο λαός αποφάσισε και εξέλεξε τον κ. Λάμπρο Μίχο Δήμαρχο της πόλης μας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ενώ λοιπόν οι εκλογές είναι πλέον παρελθόν, οι τόνοι από ορισμένους παραμένουν υψηλοί και ο λόγος τους διχαστικός.

Στελέχη Δημοτικών παρατάξεων και συνεργάτες τους παραμένουν εριστικοί και τα λόγια τους εξακολουθούν να δηλητηριάζουν τις σχέσεις των συμπολιτών μας.

Όλοι, ανεξαιρέτως ΟΛΟΙ, οφείλουν να ηρεμήσουν και να αφήσουν στην άκρη ότι δεν ωφελεί και  δεν είναι χρήσιμο για το καλό της πόλης μας.

Με βάση το εκλογικό αποτέλεσμα οι συνεργασίες και οι συνεννοήσεις θα είναι απαραίτητες για να παρθούν αποφάσεις που θα είναι για το καλό της Αγίας Βαρβάρας.

Οι ρεβανσιστικές τακτικές επίσης και οι ετσιθελικές υποταγές φορέων και ατόμων να μη γίνουν αφορμή για συρράξεις μεταξύ συνεργατών.

Οι ηγέτες αυτής της πόλης, ο καθένας από τη σκοπιά του και το μετερίζι του, οφείλουν να διαφυλάξουν την ενότητα του λαού και να επανακολήσουν, όσοι, τους τελευταίους μήνες ξεχαρβάλωσαν την Αγία Βαρβάρα, με το διχαστικό τους λόγο, τις ειρωνείες, τις μειωτικές αναφορές, τις συκοφαντίες, τα ψέματα και τις ταπεινωτικές εκφράσεις τους προς τους πολιτικούς αντιπάλους και οπαδούς τους.

Όσοι το συνεχίσουν θα βρουν τον Λαό απέναντί τους και ο Λαός μπορεί να εξαπατηθεί στιγμιαία, αλλά σε βάθος χρόνου καταλαβαίνει και στέλνει εκεί που πρέπει τον καθένα.

Εμείς σαν εφημερίδα θα παρακολουθούμε, όπως κάνουμε δεκαετίες, τα τεκταινόμενα και θα ενημερώνουμε το αναγνωστικό κοινό μας όπως πάντα Έγκυρα, Έγκαιρα και Αδέσμευτα.

Δεν θα ασκήσουμε κριτική έως τις αρχές του νέου έτους  στην καινούργια Διοίκηση του Δήμου για θέματα καθημερινότητας όπως καθαριότητα, κοινωνική πρόνοια, σχολικά κτίρια και παιδεία γενικότερα, Δημοτικό Φωτισμό, κατάσταση δρόμων και πεζοδρομίων, ασφάλεια πολιτών και περιουσιών, περιβάλλον, πλατείες και πράσινο, εξυπηρέτηση πολιτών κ.ά.

Η νέα Διοίκηση θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα να προσαρμοστεί και να προσανατολιστεί, της οφείλουμε λοιπόν αυτήν την περίοδο να βρει τον δρόμο της…