Το αποτέλεσμα της σημερινής εκλογικής αναμέτρησης θα κριθεί από την αποχή!!!

Με σύμμαχο την ενότητα, αλλά αντίπαλο την αποχή, ο συνδυασμός του Δημάρχου κ. Γιώργου Καπλάνη, δίνει την μάχη του προκειμένου να αναστρέψει το αποτέλεσμα των εκλογών της περασμένης Κυριακής και να εκλεγεί Δήμαρχος της πόλης μας για τρίτη συνεχόμενη θητεία.

Στελέχη και οπαδοί και των τριών παρατάξεων που συνεργάζονται υπέρ του νικηφόρου αποτελέσματος για τον κ. Καπλάνη, σήμερα Κυριακή 2 Ιουνίου δίνουν δυναμικό παρόν σε όλα τα εκλογικά τμήματα που διεξάγεται η ψηφοφορία.

Φυσικά και η παράταξη του κ. Λάμπρου Μίχου δεν επαναπαύεται στο ποσοστό της προηγούμενης Κυριακής και τη διαφορά που καταγράφηκε.

Τα στελέχη του συνδυασμού του και οπαδοί του είναι παρόντα σε όλα τα εκλογικά τμήματα.

Σε σχέση πάντως με την προηγούμενη Κυριακή οι οπαδοί του Δημάρχου είναι περισσότεροι έξω από τα εκλογικά τμήματα που διεξάγεται η ψηφοφορία και περισσότερο προσεκτικοί προς αποφυγή διάφορων παρατράγουδων που ακούστηκαν ότι συνέβησαν στις 26 Μαΐου.

Οι τόνοι στα μέσα σχεδόν της ψηφοφορίας, είναι χαμηλοί ενώ διεξάγονται και πολιτικές συζητήσεις μεταξύ ατόμων των αντίπαλων παρατάξεων, σε πολιτισμένο κλίμα, με επιχειρήματα και αποδοχή του δίκαιου του άλλου, όταν αυτό προκύπτει από την κουβέντα.

Μακάρι να μην υπάρξουν έκτροπα που θα δικαιολογήσουν την παρέμβαση των ενισχυμένων Αστυνομικών Δυνάμεων που βρίσκονται από το πρωί έξω από το Α.Τ. της πόλης μας, για κάθε ενδεχόμενο.

Ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης, όπως και ο κ. Μίχος επισκέπτονται τα εκλογικά τμήματα και πληροφορούνται σχετικά με την κίνηση και τη συμμετοχή του κόσμου.

Υπογραμμίζουμε πως η αποχή θα κρίνει το τελικό αποτέλεσμα αυτήν την Κυριακή και την ανάδειξη του Δημάρχου της πόλης μας για την επόμενη τετραετία…

Στις επτά το απόγευμα θα ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία, θα κλείσουν τα εκλογικά τμήματα εφ΄όσον δεν υπάρχουν ψηφοφόροι σε αναμονή και θα ανοίξουν  οι κάλπες.

Εάν όλα πάνε καλά και δεν προκύψουν καθυστερήσεις ή άλλα απρόοπτα γύρω στις 8:30΄η ώρα το βράδυ θα υπάρχει η πρώτη ένδειξη επί του τελικού, το οποίο θα είναι ανακοινώσιμο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν πριν τα μεσάνυχτα.

Ευχή όλων είναι η εκλογική διαδικασία να συνεχιστεί το ίδιο ομαλά έως τώρα και το αποτέλεσμα να είναι υπέρ της πόλης μας και των κατοίκων της.

Πάντως επειδή οι εκλογές είναι η γιορτή της Δημοκρατίας, το μέλος της Ένωσης Κρητών της πόλης μας, λυράρης Θάνος Μπουράκης, δεν έχασε την ευκαιρία στο 7ο Δημοτικό Σχολείο που πήγε και έδωσε μια διαφορετική νότα με την λύρα στα χέρια του, να γεμίζει με ήχους Κρητικών τραγουδιών τους χώρους του Σχολείου, με αποτέλεσμα να ξεσηκώσει εκλογικούς αντιπροσώπους, εκπρόσωπους κομμάτων και Δημοτικών παρατάξεων.

Μπράβο Θάνο!!!