Επίσκεψη Γιάγκα στο εκλογικό κέντρο Καπλάνη – Η Προγραμματική Συμφωνία Καπλάνη, Γιάγκα, Βασιλάκου

Αργά το βράδυ της Τετάρτης 29 Μαΐου, ο υπ. Δήμαρχος κ. Μιχάλης Γιάγκας, επισκέφτηκε το εκλογικό κέντρο του Δημάρχου κ. Γιώργου Καπλάνη, συνοδευόμενος από στελέχη του.

Με την επίσκεψή του αυτή επισημοποίησε και την ανακοίνωση συνεργασίας με τον Δήμαρχο, που είχε κυκλοφορήσει πριν λίγες ώρες ο συνδυασμός του.

Υπενθυμίζουμε πως την Τρίτη ανάλογη επίσκεψη είχε πραγματοποιήσει ο υπ. Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Βασιλάκος.

Οι εξελίξεις αυτές έρχονται να δικαιώσουν την εφημερίδα μας, σχετικά με την ύπαρξη αντιμιχικού μετώπου, το οποίο όπως γράφαμε το Σάββατο 25 Μαΐου, παραμονή της πρώτης Κυριακής των εκλογών,  προκάλεσε ο ίδιος ο κ. Μίχος.

Γράφαμε συγκεκριμένα:

“Ένα άλλο επίσης σημαντικό γεγονός που το αποδέχονται όλοι, είναι ότι υπάρχει το λεγόμενο Αντιμιχικό μέτωπο, το οποίο όμως δημιούργησε ο ίδιος ο κ. Λάμπρος Μίχος με την τακτική που ακολούθησε, ανοίγοντας μέτωπο με τους υπολοίπους Επικεφαλής των άλλων συνδυασμών, χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς υποτιμητικούς για εκείνους κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, μέσα από τις ομιλίες του και τις επαφές με τον κόσμο”.

Η ολοκλήρωση της συνεργασίας των τριών υπ. Δημάρχων, επισφραγίστηκε με την παρακάτω διακήρυξη που κυκλοφόρησαν, σήμερα Πέμπτη 30 Μαΐου.