Κολιάκος Νικόλαος: “Να δώσουμε την μάχη που θα φέρει Νικητή τον Γιώργο Καπλάνη”

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους εσάς που με πιστέψατε και με στηρίξατε σε όλο αυτόν τον υπέροχο αγώνα. Είναι Τιμή για μένα να έχω φίλους και συναγωνιστές που ποτέ τους δεν αμφισβήτησαν τις προθέσεις μου και την πορεία μου.

Η παράταξη μας μπορεί να ήρθε δεύτερη στον πρώτο γύρο όμως εμείς είμαστε άνθρωποι που θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να οραματιζόμαστε μια Αγία Βαρβάρα με ανάπτυξη σε όλους τους τομείς, με σύγχρονες υποδομές, με ασφάλεια και αξιοκρατία. Η Αγία Βαρβάρα είναι η πόλη των παιδιών μας και αλίμονό μας αν ο αγώνας μας σταματήσει εδώ.

Σας κάλω όλους στο δεύτερο γύρο να δώσουμε την μάχη που θα φέρει Νικητή τον Γιώργο Καπλάνη. Η Αποχή και η αδιαφορία για την πόλη μας θα έχει μόνο αρνητικά αποτελέσματα για την ίδια μας την ζωή. Ο Δήμος μας χρειάζεται την συμμετοχή από όλους τους πολίτες. Η Αγία Βαρβάρα είναι οι άνθρωποι της. Ας συσπειρωθούμε όλοι μας γύρω από τον Δήμαρχο Γιώργο Καπλάνη και ας δείξουμε σε όλους ότι η καρδιά μας χτυπάει δυνατά για μια Αγία Βαρβάρα με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ με ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ με ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ και με την συνείδηση μας καθαρή ότι παλέψαμε μέχρι τέλους μακριά από το σκότος ενός σάπιου συστήματος. Οι πολίτες της Αγίας Βαρβάρας μακριά από πολιτικά χρώματα και ιδεολογίες πρέπει να δώσουν την απάντηση που αρμόζει.

“Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.”

Ελάτε να αγωνιστούμε όλοι μαζί. Ραντεβού στις κάλπες την ερχόμενη Κυριακή.

Νικόλαος Κολιάκος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Βαρβάρας