Η Ένωση Γονέων για την παρουσία Γαβρόγλου και την εκδήλωση που αφορούσε την Παιδεία

Μετά, την επιτυχημένη εκδήλωση για την Παιδεία με καλεσμένο τον Υπουργό Παιδείας κ Γαβρόγλου αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν στην οργάνωσή της.

Για την επιτυχία αυτού του εγχειρήματος, που είναι το πρώτο του νέου ΔΣ,από πολλά άλλα που θα ακολουθήσουν, δούλεψαν αρκετοί γονείς. Από αυτούς θέλω ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω τον Βασίλη,την Βάσω,τον Γιώργο,την Γιώτα,την Δήμητρα,την Ειρήνη,την Θεόκλη,την Καλλιόπη,την Κατερίνα, την Κέλλυ ,την Μαίρη,τον Νίκο,την Ρία,την Σία,την Σταυρούλα,την Σοφία,τον Τάκη και την Περσεφόνη.

Η παρουσία ανθρώπων και εκπροσώπων από όλες τις δημοτικές παρατάξεις όπως και τα ζητήματα που τέθηκαν, έδειξαν ότι τα προβλήματα είναι υπαρκτά και το ενδιαφέρον μεγάλο. Πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις.

Η συμβολή των εκπαιδευτικών ήταν σημαντική και βοήθησαν από την πλευρά τους να αποσαφηνιστούν αρκετά από το νέο νομοσχέδιο.

Ο Υπουργός έμεινε μαζί μας μέχρι τις 12 η ώρα περίπου (ακούραστος) απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και άκουσε όλες τις τοποθετήσεις.

Είχαμε θετική αντιμετώπιση σε ότι ζητήσαμε και σύντομα θα αναλάβουμε πρωτοβουλία για να δημιουργηθεί η επιτροπή που θα αναλάβει να μελετήσει τα προβλήματα και να προτείνει λύσεις.

Πλέον έχει ανοίξει δημόσια η συζήτηση για την εκπαίδευση στην πόλη μας.Όλες οι απόψεις και προτάσεις είναι επιθυμητές. Όταν τα ζητήματα είναι μεγάλα κανείς δεν περισσεύει. Οι στόχοι, οι διεκδικήσεις και τα προβλήματα είναι κοινά.

Πιστεύω σε επόμενες δράσεις μας να έχουμε συμμετοχή περισσότερων εκπροσώπων των σχολείων

Ο πρόεδρος της Ένωσης
Καζαντζής Κυριάκος