Ελισσάβετ Αγγελάκη: “Πρέπει να επικεντρωθούμε στην ποιότητα ζωής”

Στο λεξικό της κοινής νεοελληνικής συναντάμε την λέξη Πολιτισμός: “το σύνολο των υλικών, πνευματικών, τεχνικών επιτευγμάτων και επιδόσεων, που είναι αποτέλεσμα των δημιουργικών δυνάμεων και των ικανοτήτων του ανθρώπου και που εκφράζεται ιστορικά στους τύπους και στις μορφές οργάνωσης και δράσης της κοινωνίας καθώς και στη δημιουργία (υλικών και πνευματικών) αξιών”.

Για περισσότερα από 15 χρόνια συμμετέχω στα κοινά της Αγίας Βαρβάρας μέσα από τις συλλογικότητες, τον εθελοντισμό και τις πολιτιστικές δράσεις, επιθυμώντας με αυτό τον τρόπο να προσφέρω στον δήμο μου και στον συνάνθρωπό μου.

Αποφάσισα να μπώ ενεργά στην πολιτική επιζητώντας μια θέση δημοτικού συμβούλου.

Θεωρώ πως στην πόλη μας πρέπει να επικεντρωθούμε στην ποιότητα ζωής, στον πολιτισμό και στην οικονομική ανάπτυξη, αγκαλιάζοντας με ζέση ανήσυχους ελεύθερους ρηξικέλευθους νόες, που θ’ αναπτύξουν με πνευματικό ακτιβισμό τη δημιουργικότητα και δράση τους.

Με Δήμαρχο τον Γιώργο Καπλάνη αποβλέπω στην πραγματοποίηση ενός μεγάλου αριθμού πολιτιστικών εκδηλώσεων, όπως εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών, θεατρικά δρώμενα, ποιητικές μουσικές βραδιές σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών (Π.Ε.Λ).

Ενισχύουμε, αναδεικνύουμε προβάλλουμε πολιτισμικό κεφάλαιο, την δική μας πόλη επανδρώνουμε.

Ελισσάβετ Αγγελάκη

Υπ. Δημοτική Σύμβουλος