Αννίσας Ιωάννης – Χρήστος, με τον Μιχάλη Γιάγκα

Αννίσας Ιωάννης-Χρήστος Υπ. Δημοτικός σύμβουλος Αγία Βαρβάρα Δυνατή Πόλη Γεννήθηκα το 1983 μεγάλωσα και κατοικώ στην Αγία Βαρβάρα. Έχω ένα παιδί τον Σπύρο 17 ετών μαθητή Λυκείου. Συνεργάζομαι με το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ως Διαμεσολαβητής.

Είμαι Πρόεδρος Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης drom. Δομή Στήριξης με σκοπό την ένταξη & την δραστηριότητα ευπαθών ομάδων μέσα απο την ανάδειξη πολιτισμικής κουλτούρας και πολιτιστικών προιόντων. Ιδρυτικό μέλος του κινήματος Αλλήλεγγύης το 2009. Δημοτικός Σύμβουλος το 2014 και Γ.Γραμματέας του Πανελλήνιου Μορφωτικού Συλλόγου Ελλήνων Αθιγγάνων το 2019 Προτεραιότητές μου είναι η καταπολέμηση της ανεργίας και της φτώχιας των συμπολιτών μου. Να παρθούν μέτρα για την επιβίωση των αδύναμων με γνώμονα τα κοινωνικά κριτήρια για άμεσες προσλήψεις και θέσεις εργασίας.

Απ’ τον δήμο απαιτώ αξιοκρατία και διαφάνεια, σε μια διοίκηση που να υπηρετεί τον πολίτη.θέλω να αγωνιστώ για το καλύτερο αυτού του τόπου όπου πάντα αγαπούσα και αγαπώ.Οι πολίτες πρέπει να αναλαμβάνουν δράση συμμετέχοντας στις υποθέσεις που τους αφορούν και διαμορφώνουν τη ζωή τους.

Να προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε στους πολίτες της Αγίας Βαρβάρας, ασφάλεια, κοινωνική μέριμνα και αναβάθμιση της περιοχής, μέσω της εκμετάλλευσης προγραμμάτων ανάπτυξης που θα ωφελούν σίγουρα την πόλη αλλά κυρίως τους πολίτες της.

Μια δύνατη Πόλη που επιθυμεί τον Σεβασμό που της αρμόζει θα πρέπει να φέρει ταυτότητα αξιοπρέπειας και Αυτήν θα την απόκτηση μόνο με Δήμαρχο τον Μιχάλη Γιάγκα!!