Συνεχίζονται τα έργα στο γήπεδο στα Ριμινίτικα – Σε ένα μήνα παραδίδεται

Συνεχίζονται τα έργα ανακατασκευής των αποδυτηρίων και άλλων χώρων στο γήπεδο στα Ριμινίτικα, όπως και του περιβάλλοντα.

Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης, με τη μηχανικό του Δήμου κ. Σέργη και τον συμπολίτη μας κ. Πανόπουλο, επισκέφτηκαν το γήπεδο και είδαν την πορεία των έργων.

Αυτές τις ημέρες γίνονται υδραυλικές εργασίες, ενώ εσωτερικά στα αποδυτήρια έχουν έρθει τα πλακάκια που θα καλύψουν τοίχους και δάπεδα των αποδυτηρίων και τουαλετών αθλητών και συνοδών των ομάδων.

Για τις ανάγκες των θεατών θα κατασκευαστούν τρεις τουαλέτες, ή μία εκ των οποίων για ΑμεΑ.

Επίσης θα τοποθετηθεί ταρτάν περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου πλάτους 5 μέτρων, για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας που θα θελήσουν να αθληθούν.

Οι εξέδρες που θα κατασκευαστούν θα είναι ικανές να φιλοξενήσουν περίπου 500 άτομα, ενώ θα ενισχυθεί η περίφραξη σε ορισμένα σημεία.

Επίσης θα υπάρξει φωτισμός περιμετρικά του γηπέδου, ώστε να προβληματίσει όποιον θελήσει να εισέλθει στο γήπεδο τις βραδυνές ώρες, με κακό σκοπό ενώ η τοποθέτηση συναγερμού θα λειτουργεί ανασταλτικά σε προσπάθειες διάρρηξης των αποδυτηρίων.

Υπολογίζεται, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του έργου, το γήπεδο να παραδοθεί σε έναν μήνα περίπου.