Την τύχη στα χέρια του κρατά πλέον ο Πολυνίκης

Την τύχη στα χέρια του κρατά πλέον ο Πολυνίκης για να κλείσει την χρονιά με επιτυχία και παραμονή στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑ.

Κόντρα στην 2η της βαθμολογίας και έμπειρη ομάδα της Πεύκης οι νεαροί άσσοι του Ηλία Στρατικόπολου όχι μόνο έβαλαν δύσκολα στους αντιπάλους τους αλλά διεκδίκησαν με αξιώσεις την νίκη μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Ο Πολυνίκης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έχοντας σε πολύ καλή βραδιά όλους τους παίκτες μπόρεσε να μένει κοντά στο σκορ αλλά και να κτίζει μικρές διαφορές.

Το ματς θύμισε περισσότερο τιτανομαχία που κρίνει άνοδο και κρίθηκε στο φινάλε με το τεράστιο 3ποντο της Πεύκης και ενώ απέμεναν 8” για την λήξη.

Η φετινή πορεία του Πολυνίκη δείχνει στην πράξη πως με εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά και σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο χτίζεται μια υγιής και ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα.

O Πολυνίκης την επόμενη και τελευταία αγωνιστική 22/4 στις 21.30, υποδέχεται τον σωσμένο πλέον Απόλλωνα και με νίκη σφραγίζει την παραμονή του.

Η βαθμολογία όπως διαμορφώθηκε μετά την προτελευταία αγωνιστική φέρνει 5 ομάδες να διεκδικούν την παραμονή στην κατηγορία μέχρι και την επόμενη, τελευταία, αγωνιστική!

  9. ΑΟ Απόλλων 35
10. ΓΣ Κηφισιά 35
11. Πολυνικης Αγ. Βαρβάρας 34
12. Ποσειδωνας ΝΨ 34
12. Φιλιππος Περιστερίου 33
14. Αρης Πετρούπολης 27