“ΓόΒα Παρθένα”… Η γιαγιά Παρθένα από το Κιλκίς ήρθε με τη γόβα της, στο Σύλλογο Ποντίων Αγ. Βαρβάρας “Ο ΦΑΡΟΣ”

Κατάμεστο το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Αγ.Βαρβάρας “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ” από τον κόσμο που προσήλθε για να παρακολουθήσει την Κυριακή 7 Απριλίου, την κωμωδία «ΓόΒα ΠΑΡΘέΝΑ» του Δημήτρη Πιπερίδη, με πρωταγωνιστές τον Αλέξη Παρχαρίδη, Τάκη Βαμβακίδη και guest τον Τρύφωνα Σαμαρά, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ποντίων Αγ. Βαρβάρας “Ο ΦΑΡΟΣ”.

Δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο και οι πολλαπλές θέσεις του Θεάτρου συμπληρώνοντας ακόμα και με καρέκλες από το κτίριο του Συλλόγου, αποδείχτηκαν λίγες. Μία παράσταση με πολύ γέλιο, χορό, σάτιρα από την επικαιρότητα, φέρνοντας το κοινό κοντά στην ποντιακή διάλεκτο. Με την καταπληκτική ερμηνεία τους, οι Ηθοποιοί, παρότρυναν τους θεατές να συμμετάσχουν και εκείνοι και να ζήσουν αυτές τις ξεχωριστές στιγμές ξεγνοιασιάς, χαράς, να γελάσουν μέχρι δακρύων, δίνοντας ανάσα στην καθημερινότητά τους.

Η παράσταση έκλεισε με τους ήχους της ποντιακής λύρας και το τραγούδι του Σταύρου Σαββίδη . Το δυνατό, παρατεταμένο χειροκρότημα και τα πολλά συγχαρητήρια ήταν η επιβράβευση όλων.

Υπεύθυνη για όλη την οργάνωση και την επιμέλεια ποντιακών χορών ήταν η Πρόεδρος & Χοροδιδάσκαλος του Συλλόγου κ.Σοφία Σαββίδου.

Οι Συντελεστές και οι Διοργανωτές μετά το τέλος της παράστασης συνέχισαν στην αίθουσα του Συλλόγου Ποντίων Αγ.Βαρβάρας “Ο ΦΑΡΟΣ” με γνήσιο ποντιακό γλέντι.

Σύλλογος Ποντίων Αγ. Βαρβάρας “Ο ΦΑΡΟΣ”