Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων

Ξεκίνησε την Παρασκευή 5 Απριλίου, το τριήμερο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων. Στο Συνέδριο συμμετέχει και η Έωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας “Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ”.

Παραπλεύρως δημοσιεύουμε την αφίσα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων για το 4ο τριήμερο Συνέδριο 5-6-7 Απριλίου 2019 που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα ”ΙΩΝΙΑ” Λεωφόρος Κων. Καραμανλή 18, Βούλα, (παραπλεύρως του Δημαρχείου) του Δήμου Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης, το τριήμερο 5-6-7 Απριλίου 2019,, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης και τη συνδρομή του Δήμου Βάρης- Βούλας – Βουλιαγμένης και με θέμα: ”Κρήτη, Χθες-Σήμερα-Αύριο”.

Το Συνέδριο είναι αφιερωμένο στη ζωή και το έργο του Βιτσέντζου Κορνάρου, του δημιουργού του αριστουργήματος Ερωτόκριτος.

Το Συνέδριο είναι τριήμερο. Παρασκευή 5 Απριλίου (18:00-22:00), Σάββατο 6 Απριλίου (10:00- 21:00), Κυριακή 7 Απριλίου (10:00-15:00).

Σχετικά με το Συνέδριο, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κρητών της πόλης μας κ. Παντελής Πρεντάκης, αναφέρει σε ανάρτησή του:

“Η Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας συμμετέχει στο τριήμερο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κρητικών Πολιτιστικών Σωματείων στις 5, 6 και 7 Απριλίου. Την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, σε σχετική θεματική ενότητα, θα αναπτύξουμε από κοινού με το γιο μου Στέλιο ομιλία συσχέτισης των πρωτογενών μαθηματικών στοιχείων της Μινωικής εποχής, με τα στοιχεία του Ευκλείδη και του Διόφαντου της μετέπειτα περιόδου. Καλή επιτυχία στις εργασίες του συνεδρίου”.