Μιχάλης Φράγκου, υποψήφιος με Καπλάνη – Δήλωση στην εφημερίδα μας

Την απόφασή του να συμμετάσχει στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές με το συνδυασμό του Δημάρχου κ. Γιώργου Καπλάνη μας γνωστοποίησε ο π. Αντιδήμαρχος της πόλης μας κ. Μιχάλης Φράγκου.

Η Δήλωσή του έχει η εξής:

“Κύριε Βαμβακόπουλε,

Θα ήθελα να γνωστοποιήσω προς τους συμπολίτες μου, διά της έγκυρης ηλεκτρονικής εφημερίδας, της οποίας είστε υπεύθυνος διαχειριστής της, ότι, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Δημάρχου της Πόλης μας κ. Γιώργου Καπλάνη, θα συμμετάσχω στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, στηρίζοντας την παράταξή του “Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ”.

Κριτήριό μου για την απόφαση αυτή αποτέλεσε η αξιοπρεπής στάση του, σε όλες τις ανοίκειες επιθέσεις, τις οποίες δέχθηκε όλα αυτά τα χρόνια ως και η προσπάθειά του να κρατήσει το Δήμο όρθιο, κόντρα στη ζοφερή οικονομική κατάσταση, που βιώσαμε τα τελευταία χρόνια όλοι μας λόγω των μνημονίων, των κεφαλαιακών ελέγχων (capital controls) και της περικοπής των κρατικών επιχορηγήσεων.

Γνωρίζω τα προβλήματα και τις αδυναμίες της πόλης, οι οποίες ούτως ή άλλως συνδέονται με την γενικότερη οικονομική κατάσταση της πατρίδας μας, αλλά και με χρόνιες παθογένειες του συνόλου της ελληνικής Δημόσιας Διοίκησης,

Φιλοδοξία μου, εφόσον οι συμπολίτες μου με τιμήσουν με την ψήφο τους, για μία ακόμη φορά, είναι να συμβάλλω με όσες δυνάμεις διαθέτω στη βελτίωση των Υπηρεσιών του Δήμου, προς όφελος κάθε συμπολίτη μας.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Μιχαήλ Εμμ. Φράγκου
Δικηγόρος Αθηνών
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος”