Σημαιοστολήθηκε ο Ι.Ν. της Αγίας Βαρβάρας για την υποδοχή της εικόνας

Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες από τον Ι. Ν. της Αγίας Βαρβάρας για την υποδοχή της εικόνας της Παναγίας του ΤΙΧΒΙΝ της Ρωσίας στην πόλη μας, την Κυριακή 31 Μαρτίου, στις 6:30΄το απόγευμα.

Ο πάτερ Δαμασκηνός συντονίζει τις εργασίες και με συνεχή επικοινωνία με Δήμο και Φορείς της πόλης μας, φροντίζουν για το καλύτερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι Τοπικοί Σύλλογοι θα στείλουν μέλη τους ντυμένα με παραδοσιακές στολές. Η Φιλαρμονική του Δήμου θα παιανίζει, ενώ ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα ο σημαιοστολισμός του περιβάλλοντα χώρου.

Τον πατέρα Δαμασκηνό επισκέφτηκαν σήμερα η Αρχηγός της ΕΔΟΚ  της πόλης μας κ. Βάσω Φίλη με το στέλεχος του παραρτήματος κ. Νίκο Κατιφεδένιο και συζήτησαν τις λεπτομέρειες της παρουσίας της ΕΔΟΚ στο χώρο του Ναού και ιδιαίτερα την ημέρα της άφιξης της Εικόνας, όπου προβλέπεται μεγάλη άφιξη πιστών.

Ο Αντιδήμαρχος της πόλης μας κ. Σαββίδης μετέφερε σήμερα στο Ναό τον επισκευασθέντα σταυρό που έπεσε από τους δυνατούς ανέμους στις αρχές του μήνα και αύριο θα τον βάλει στη θέση του ψηλά στην πρόσοψή του.

Σημειώνουμε πως όσο έλειπε ο σταυρός από τη θέση του,  είδαμε αρκετές φορές να στέκεται, ένα περιστέρι στη βάση που αύριο θα τοποθετηθεί αυτός.